Tipke za ispiranje postale su vrlo važan estetski detalj svake kupaonice. U ovom članku predstavit ćemo modernu dvokoličinsku tipku crne boje naziva TECEvelvet koju su vlasnici stana odabrali za svoju kupaonicu od 5 kvadrata. Osvojio ih je atraktivan dizajn kojim je uvelike pridonijela sveukupnom vizualnom dojmu kupaonice.

Najveća prednost ove tipke je u tome što je izrađena od nagrađivanog površinskog materijala FENIX NTM® koji se koristi za izradu površina modernijih i ekskluzivnijih kuhinja.  Materijal je izuzetno otporan, jednostavan za održavanje, anti-fingerprint je (zaštita od otisaka prstiju) i blago je regenerativan, odnosno otporan na ogrebotine. Osim navedenog, investitori su se odlučili na ovaj materijal jer je idealan za primjenu u vlažnim prostorijama - zbog nove generacije akrilnih smola nastaje zatvorena površina koja sprječava prodiranje prašine i vode. Tipka je ultra meka na dodir i super mat po izgledu. Uz funkcionalnost i jednostavnost održavanja, investitore je najviše oduševio elegantan i zanimljiv dizajn.


TECEvelvet tipka, boja Nero Ingo


Model tipke osigurava veliki komfor prilikom rukovanja

Upečatljiv dizajn tipke

TECEvelvet tipka djelo je dizajnera Konstantina Grčića i dolazi u 6 inspirativnih nijansi: neprozirna bijela, bež, svjetlosmeđa, trendi siva (tamnosiva), svjetlosiva i odabrana crna boja. Zahvaljujući navedenim mogućnostima odabira, TECEvelvet će se savršeno uklopiti u različite stilove uređenja. U ovoj kupaonici se savršeno stopila s ostatkom uređenja jer prevladavaju sivi tonovi s crnim detaljima.

Specifičnost tipke je i u njezinom iznimno neprozirnom izgledu i to zbog jedinstvene strukture materijala s malom refleksijom svjetlosti. Svjetlo se više širi nego što se reflektira.


Nijanse u kojima dolazi TECEvelvet


Površina tipke pod mikroskopom izgleda nepravilno poput brežuljkastog krajolika


Zidna obloga vodokotlića i tipka stvorile su savršenu harmoniju

Jedan od razloga zašto su investitori odabrali TECE je širina asortimana. Na primjer, aktivacijske tipke dolaze u povoljnijim varijantama kao što je plastika, a mogu biti izrađene i od izrazito otpornog i higijenski plemenitog čelika ili stakla što pruža dozu elegancije ili kamena škriljevca. Mogu biti mehaničke ili elektroničke, klasične, minimalistički moderne, plosnate ili potpuno u ravnini sa zidom. Zbog bogatog spektra boja, oblika i materijala za svaki stil uređenja moguće je pronaći odgovarajući model. Pogledajte ponudu svih TECE aktivacijskih tipki za ispiranje WC-a!

TECEvelvet je idealan izbor za sve koji teže najvišim standardima modernih kupaonica jer pruža maksimalan komfor i udobnost korištenja. Efekt koji stvara u prostoru svojim dizajnom samo je dodatan plus. Pogledajte kako se izabrana tipka uklopila uz ostatak uređenja!

 

U jednom od prethodnih članaka predstavili smo TECE univerzalni vodokotlić s kojim su kompatibilne sve TECE aktivacijske tipke. Moguće ih je mijenjati neovisno o seriji i godištu i to čak i nakon nekoliko desetljeća. Ta opcija također je osvojila investitore jer ako požele promjene u kupaonici uvijek mogu krenuti od zamjene tipke.

Montaža i dodatne pogodnosti

Kod klasične montaže kao što je ovdje slučaj, TECEvelvet postavlja se najviše 5 mm ispred zida. Postoji i mogućnost montaže u ravnini sa zidom, a tada će tipku od okoline vizualno odvajati samo dodatni zazor sa svih strana. To stvara posebno efektan dojam, naročito ako se radi o montaži koja obuhvaća istu boju zidne obloge i FENIX NTM® materijal.


Montaža TECEvelvet tipke za ispiranje

Dodatna oprema obuhvaća dosjed za tipku s kutijom za umetanje tableta. Tipka se montira na dosjed u kojem se nalazi košara koja je stalno u vodi. U košaru se stavlja razgradiva tableta koja odmah markira vodu u plavo. Time se donekle sprječava kamenac, ali osigurana je dodatna higijena i doza svježine. Također, nije potrebna kupovina mirisa za WC školjku, iako je danas većina WC školjki rimless (bez ruba) pa ni ne podržavaju njihovo postavljanje. Isti slučaj je i u ovoj kupaonici, vlasnici su odabrali TECEone WC školjku s funkcijom bidea koju smo detaljnije predstavili u prošlom nastavku serijala.

Zbog višestruko nagrađivanog materijala tipka TECEvelvet omiljena je od strane arhitekata, dizajnera i projektanata. S obzirom na to da se materijal FENIX NTM® prvi put koristio na aktivacijskoj tipki za WC to je otvorilo potpuno nove mogućnosti za uređenje kupaonica. Sa svojim jedinstvenim rješenjima, TECE nastavlja postavljati standarde u branši koji su prepoznati i na međunarodnoj razini.

TECE - Dugoročno vrijedni proizvodi i usluge

TECE je globalno aktivni proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava, s obećanjem koje glasi "close to you". Kao neovisna obiteljska tvrtka posluju više od 30 godina, a za svoju glavnu djelatnost kažu da ju je vrlo lako objasniti - dovesti vodu u kuću i opet je odvesti iz kuće. Osluškuju potrebe kupaca i kreiraju promišljene proizvode i usluge, s naglaskom na jednostavnost i inovativnost.

Arhitekti i projektanti uvijek mogu obići showroom na adresi tvrtke u Zagrebu koji je složen po segmentima

U proizvodnom programu tvrtke nalaze se cijevni sustavi, tehnologija ugradbenih skrivenih sistema u zidu, tehnologija ispiranja, odvodnja i tehnologija separacije. Svi proizvodi izvedeni su tako da omogućuju potpuno individualne koncepte i to u financijski prihvatljivom okviru. Ispunjavaju visoke zahtjeve po pitanju tehnike i kvalitete, a osim što se mogu kombinirati unutar vlastitog asortimana, kompatibilni su i s drugim proizvodima iz područja sanitarija. Time je zajamčeno sigurno planiranje, sve od vlastitog doma pa do serijske gradnje stanova.

Nastavite nas pratiti jer u idućem nastavku predstavljamo odabrana moderna rješenja za rasvjetna tijela!

Nastavci serijala:

 1. Potpuni makeover stana od 45 kvadrata
 2. Adaptacija kupaonice od 5 kvadrata: Radovi korak po korak
 3. Kupaonica od 5 kvadrata uređena u potpunosti po mjeri vlasnika
 4. Adaptacija stana od 45 kvadrata: Pogledajte tijek unutarnjih radova!
 5. Zamjena dotrajalih cijevi u kupaonici i postavljanje novog vodokotlića
 6. Novi dizajn kupaonice: Pogledajte rješenja za kupaonski namještaj
 7. Stan od 45 kvadrata u kojem je renovacijom pronađeno mjesto za sve!
 8. Renovacija kupaonice: Fix All ljepila i brtvila iz SOUDAL-a za sve izazove
 9. Zidne obloge Rocko Tiles za moderan dizajn kupaonice
 10. Detalji čine razliku: Otkrijte moderan program Livolo prekidača i utičnica
 11. Renovacija stana: Rigips Glasroc X ploče za vlažne prostorije
 12. Tuš kada Stone oduševit će sve ljubitelje uređenja interijera
 13. Ljepila i brtvila iz Soudala za kvalitetnu postavu parketa
 14. Atraktivan dizajn i način slaganja hrastovog parketa oduševio je vlasnike stana
 15. Bijela sobna vrata s crnim rubom istaknut će svaki prostor
 16. Renovacija stana: Inovativne Habito® ploče za pregradne zidove
 17. Do savršene kupaonice uz GROHE miješalicu, tuš sustav i galanteriju
 18. Luksuzni paravan Artego za dodatni komfor u kupaonici
 19. Do inspirativnog uređenja uz namještaj po mjeri i moderne zidne obloge
 20. Bosch klima uređaj koji nudi puno više od hlađenja prostora
 21. TECEone WC školjka s funkcijom bidea: Komfor u kupaonici nikada nije bio veći!
 22. Svojim atraktivnim dizajnom TECEvelvet tipka osvježit će izgled svake kupaonice
 23. Završno uređenje stana: Odabrana rasvjeta unijela je sasvim novu dimenziju
 24. Izgled kuhinje upotpunili su moderan GROHE sudoper i miješalica bezvremenskog dizajna
 25. Do privatnosti uz jedan klik: Upoznajte smart2lock AVUS ONE kvaku modernog dizajna
 26. Elegantna bijela ulazna vrata sjajan su odabir za moderne stanove
Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi