Imate li već na umu određenu boju za svoju fasadu? Razmišljate biste li iskoristili neku od omiljenih boja ili one koje su trenutno u trendu?

Ideje za boju fasade

Prilikom odabira fasadne boje bitno je slijediti svoje želje, ali jako je važno i da odaberete onu koja će biti kvalitetna i postojana. Kako biste dobili ideje za boju fasade donosimo nekoliko savjeta!

Vodite računa o tome da boja fasade bude u skladu s bojom krova, stolarije, oluka i drugih elemenata na kući i oko nje. Pritom uzmite u obzir i boje susjednih kuća ili zgrada.

Najsigurniji izbor su neutralne boje, na primjer, sive, braon, ili razne nijanse žute. Intenzivne tonove koristite samo za manje dijelove fasade, a s tamnijim nijansama također budite vrlo pažljivi. Najbolje je birati što prirodnije boje koje se nalaze u vašoj okolini.

Isprobajte vizualizaciju fasade

Predlažemo da prije same kupnje isprobate online uređenje fasade. BaumitLife donosi vizualizator boja u kojem možete vidjeti kako određene nijanse boja izgledaju na raznim modelima kuća ili zgrada.

Isprobajte širok raspon boja koje su podijeljene prema inspiraciji, trendu i psihologiji. Posjetite našu stranicu, saznajte što bi vam sve moglo pomoći pri izboru boja za fasadu i pronađite ideje za izgled vlastitog doma!

BAUMIT d.o.o.
BAUMIT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi