TECE d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja i proizvodnja cijevi i fazonskih komada za podna grijanja, radijatorska grijanja, zidna grijanja, instalacije tople i hladne vode. Ugradbeni vodokotlići (mokra i suha ugradnja) za bide, pisoare i umivaonike, a za navedene module postoje aktivacijske ploče najrazličitijih boja i oblika. U kompletu alata koji ustupamo za rad prilikom kupovine robe nalaze se škare, kliješta i glave za proširivanje te hidraulički alat za spajanje, sve u dimenzijama od 16 - 32 mm.

PROIZVODNI PROGRAM:

1. TECE CIJEVNI SUSTAVI
- TECEflex system pomične navlake » Kompozitne cijevi za univerzalnu upotrebu (Tehnologija spajanja; Fitinzi; TECEflex instalacija za pitku vodu; TECEflex instalacija grijanja; TECEflex instalacija komprimiranog zraka; TECEflex kompozitne cijevi; TECEflex PE-Xc 5-slojna plastična cijev; TECEflex podno grijanje; TECEflex alati)
- TECElogo sustav mehaničkih (push-fit) spojnica » Brzi sustav mehaničkih spojnica za kompozitne cijevi s konektorima koji se odvijaju i ponovno upotrebljavaju (Tehnologija spajanja; Pitka voda/instalacija grijanja)
- Softver » Programi za izračunavanje ispravnog rješenja u instalacijama u skladu s važećim standardima (TECEdendrit LT / TECEdendrit)
- TECEfloor – energetski učinkovit sustav podnog grijanja » Kompletan sistem podnog grijanja koji služi kao nisko temperaturni sustav razvođenja topline, za grijanje stambenih prostora u novogradnji kao i kod renoviranja koji se sastoji od cijevi za grijanje, pribora za postavljanje, razdjelnika i regulatora

2. TEHNOLOGIJA SKRIVENIH UGRADBENIH SISTEMA U ZIDU
- TECEprofil za suhu ugradnju » Skriveni ugradbeni sistem za suhu izgradnju zida (Potporna struktura; Univerzalni modul; TOTO washlet; Zaštita od požara; Zvučna izolacije; Bez barijera)
- TECEbox mokra gradnja » TECE vodokotlić za mokru gradnju skrivenog ugradbenog sistema u zidu (TECEbox plus, Zvučna izolacija)
- TECEsystem » Industrijski predgotovljene pregrade i skriveni ugradbeni sistemi

3. TEHNOLOGIJA ISPIRANJA
- Toaletni vodokotlić » Skriveni vodokotlić - pouzdan u grubim uvjetima građenja na gradilištima i prikladan za sve TECE tipke za ispiranje
- Izljevni ventil za pisoar » Dugotrajnost i visoka pouzdanost po atraktivnoj cijeni
- Ručka za ispiranje toaleta » Zaokrenite umjesto da pritisnete - ručka za ispiranje toaleta za TECE vodokotlić kao dodatak mnogim vrstama ručki.

4. ODVODNJA
- TECEdrainline » Tuš kanalice s rešetkom - vrhunska kvaliteta i dizajn
- TECEdrainboard » TECE drainboard tuš s drenažnim sustavom bez barijera
- Kanalice » Kanalice za odvodnju unutar i izvan zgrade (TECEstandardline; Pravokutne kanalice; Prorezne kanalice; Prilagođena rješenja)

5. TEHNOLOGIJA SEPARACIJE
- Separator masti » Sustavi s različitom razinom automatizacije (TECEbasika Praktika; TECEbasika Premium Plus; TECEbasika Premium; TECEbasika Classic; TECEbasika Basic; TECEbasika Basic ground installation instalacija u tlu)
- Separator škroba » Za zaštitu od taloga cijevi u vodi koja sadrži škrob u kuhinjskim radnjama i industrijskim kuhinjama.
- Separator lakih tekućina » Ulje i mazivo je zaustavljeno prije nego kontaminiraju vodu

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
TECE je osnovan 1955. a njegovi korijeni leže u praksi: Korporacija je pokrenuta kao projektantski ured - zbog čega se u poduzeću do danas nastavila tipična inženjerska kultura pitanja: Može li se ovo učiniti bolje, brže, jednostavnije – atraktivnije?

TECE je poduzeće srednje veličine kojim upravljaju vlasnici i koje karakteriziraju ljudi uključeni u poduzeće. Kultura poduzeća je dugoročan, kontrolirani rast - čija je filozofija biti blizu kupca.

TECE proizvodi i prodaje svoja projektirana kućna rješenja diljem Njemačke i svijeta na osnovi dugotrajnog odnosa s kupcem. Budući da znamo da praksa predstavlja najbolji razvoj proizvoda, često uključujemo naše kupce u razvoj novih proizvoda.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi