Vrijeme je za završetak priče o uređenju kupaonice na zagrebačkom Jarunu. U ovom članku posvetit ćemo se detaljima poput kupaonske galanterije, utičnica i dekoracija.

Nadamo se da ćete uživati u fotografijama, naučiti nešto novo i pronaći inspiraciju i ideje za uređenje vlastite kupaonice.

Kupaonska galanterija Kartell by Laufen

U devetom nastavku serijala koji je posvećen kupaonskim miješalicama predstavili smo kolekciju Kartell by Laufen, kao i dizajnere Ludovicu i Roberta Palombu koji su sudjelovali u njezinom kreiranju. Igrajući se s bojama, formama i površinama stvorili su originalan projekt koji ima odgovor za najzahtjevnije dizajne kupaonica te predstavlja važan korak i napredak u ovom području.

Kolekcija Kartell by Laufen može se opisati kao arhitektonski projekt koji govori novi jezik. Investitori su je odabrali upravo zato što pruža zanimljiva i originalna rješenja koja doprinose svakodnevnoj njezi, kvalitetnoj organizaciji i estetici prostora.

Stalak s policama

Samostojeći stalak futurističkog dizajna svakako krade veći dio pažnje u ovoj kupaonici. Dizajneri Palomba uspješno su stvorili suvremeni izgled razigranog tijela.

Plava poluprozirna boja stvara moderan dojam, a police izgledaju vrlo šik! Mogu se kombinirati na različite načine, ovisno o zahtjevima prostora i potreba korisnika tako da je uz privlačan dizajn, jedna od prednosti velika mogućnost pohrane.

Odabrana boja odlično se uklopila s kupaonskom tapetom!

Stalak Kartell by Laufen ima tijelo od polikarbonata koje je vrlo jednostavno za održavanje. Dolazi i u sljedećim bojama: jantar, tangerine orange, prozirna, smoky grey, smaragdno zelena, puder roza.

Držač toaletnog papira i WC četke

U dijelu kupaonice gdje se nalazi WC školjka ima nekoliko detalja koji plijene pažnju: tipka TECEsolid s beskontaktnim aktiviranjem koju smo predstavili u sedmom članku, ukrasni detalji, držač toaletnog papira iz kolekcije Kartell by Laufen i zidni držač za WC četku iz Laufenove kolekcije VAL.

Držač toaletnog papira sastoji se od prozirnog diska i svojim okruglim dizajnom unosi dašak elegancije u taj kut kupaonice. Odlično se uskladio s tipkom za aktiviranje.

Može se koristiti s i bez zaštitnog plastičnog poklopca.

S obzirom na to da su tijekom uređenja kupaonice vodili mnogo računa o higijeni, investitori su odabrali keramički držač za WC četku. Za razliku od drugih materijala na tržištu, keramika ne upija nečistoće.

Zidni držač za četku bijele boje pripada Laufenovoj kolekciji VAL i djelo je dizajnera Konstantina Grčića koji preferira jednostavan, minimalistički dizajn. Posebnost ovog držača je u materijalu SaphirKeramik koji smo predstavili u osmom nastavku serijala.

Držač ručnika i držači četkica za zube

Sada ćemo se posvetiti dijelu zida na kojem se nalazi kupaonski namještaj s ogledalom i predstaviti galanteriju koja upotpunjuje taj dio prostora.

Držači ručnika Kartell by Laufen rađeni su od plastike i dolaze u bojama i završnim obradama: prozirna, jantar, neprozirna bijela, neprozirna crna, tangerine orange, plava, puder roza, smaragdno zelena i smoky grey.

S obzirom na ostatak uređenja, investitori su smatrali da će se najbolje uklopiti držač ručnika prozirne boje. Složit ćete se da nisu pogriješili!

Držači za četkice dolaze u prozirnoj, neprozirnoj bijeloj, neprozirno crnoj, smaragdno zelenoj i puder rozoj boji. Kako bi sve bilo usklađeno i ovdje je odabrana prozirna varijanta.

Program utičnica i sklopki

Investitori su htjeli da svaki detalj u kupaonici bude vrhunske kvalitete i dizajna. U skladu s tim odabrali su utičnice i sklopke iz novog ekskluzivnog programa Living Now, tvrtke Legrand. Radi se o jednoj duploj utičnici i jednoj klasičnoj s poklopcem. Boju su prilagodili nijansama keramike.

Na ulazu u kupaonicu postavljene su nove sklopke iz istog programa ožičenja.

Sklopke i utičnice programa Living Now pružaju najbolje od dizajna i tehnologije. Odlikuju se jedinstvenim oblikom i savršenom prilagodbom svakoj podlozi.

Čitava kupaonica je jedinstvena, pruža besprijekornu organizaciju, jednostavno održavanje i visoku razinu higijene. Po pitanju estetike je mnogo sofisticiranija i modernija od starog prostora.

Pogledajte fotografije prije i poslije!

Za više fotografija uređenja zavirite u fotogaleriju!

Nastavci:

1. Renoviranje kupaonice: 3D vizualizacija za savršeno iskorišten prostor

2. Od zamijene cijevi do montaže vodokotlića: Pogledajte kako napreduje renoviranje kupaonice

3. Postavljanje kupaonskih pločica korak po korak: Od ideje do realizacije!

4. Suvremeni dizajn kupaonice: Keramičke pločice inspirirane betonom

5. Uređenje kupaonice: Keramička tapeta s uzorkom koji će vas osvojiti

6. WC školjka s funkcijom bidea: Neizostavni dio svake moderne kupaonice

7. Odabir tipke za vodokotlić s beskontaktnim aktiviranjem

8. Kupaonica s osobnošću: Upoznajte moderan kupaonski namještaj s inovativnom tehnologijom!

9. Kupaonske slavine fenomenalnog dizajna za prostor sa stilom

10. Kade od čelika pun su pogodak za uređenje kupaonice

11. Odabir jedinstvene kupaonske galanterije za uređenje kupaonice

 

Fotogalerija (20)

Image
Ana Perković

Autor

Komentiraj članak

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi