ROCA CROATIA d.d.
Opis djelatnosti
Roca Grupa najveći je svjetski proizvođač opreme za kupaonice s više od 100 godina iskustva i tradicije. Poslujemo u više od 170 zemalja i imamo više od 80 tvornica diljem svijeta s preko 25.000 zaposlenih. Bavimo se projektiranjem, proizvodnjom i prodajom sanitarnih proizvoda i opreme za kupaonice.

Ponosni smo na priznanja i nagrade dobivene na područjima dizajna, održivosti i inovacija.
Globalni brendovi naše Grupe s kojima se želimo predstaviti unutar potencijalnog članstva Adria Hotel Service su LAUFEN i ROCA. Naši proizvodi su prisutni u gotovo svakom kućanstvu, školi, bolnici, ustanovi i hotelu u Hrvatskoj i regiji.

2006. Roca Grupa preuzima tadašnji Inker d.d. Zaprešić. Današnja Roca Croatia d.d. je tvrtka u 100%-tnom Roca Grupe čiji je značajni rast diljem svijeta tijekom posljednjih nekoliko godina zasnovan na stjecanju tvrtki u sektoru sanitarnih proizvoda u različitim zemljama širom svijeta.

Učinkovito upravljanje ljudskim, proizvodnim i financijskim resursima konsolidiralo je tvrtku Roca kao svjetskog lidera u proizvodnji sanitarne opreme, opreme za kupaonice i keramičkih pločica.

Trenutno Roca Croatia Zaprešić ima oko 275 zaposlenika, od kojih u direktnoj proizvodnji radi 220 radnika u odjelima Pripreme mase i glazure, Gipsmodelarnica i prototip, Ljevaonica, Glazirnica i paljenje, Popravak, sortiranje i pakiranje i Laboratorij.

Kontinuirani rast grupe, kroz akvizicije i investicije širom svijeta, kao i politika unutarnje promocije društva, koju je zadržala od svog osnutka, pružaju mogućnosti zaposlenicima koji imaju za cilj međunarodnu profesionalnu karijeru.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
POVIJEST
Korporacija Roca Corporacion Empresarial S.A. osnovana je 1917. u Barceloni s djelatnošću proizvodnje radijatora od lijevanog željeza, a 1929.ulazi u svijet kupaonica. Povijest od stotinu godina, što nas čini neizmjerno ponosnima, čini korporaciju vodećom tvrtkom u svijetu i najvećim svjetskim proizvođačem opreme za kupaonice. 1999. godine Roca Grupi pridružuje se švicarski LAUFEN, osnovan 1892. godine, čiji se proizvodi i dana danas proizvode isključivo na teritoriju Europe.

VRIJEDNOSTI
Svi zaposlenici ROCA Grupe odražavaju korporativne vrijednosti u svom svakodnevnom radu. Vrednujemo predanost, vođenje primjerom i profesionalnost, poduzetnički duh i proaktivno djelovanje kao bi se ostvario održivi rast.

Štitimo interese Roca Grupe, iskrenost i ispunjavanje preuzetih obveza kao i ulaganje napora za stalna poboljšanje, vođenje primjerom, pokazivanje integriteta i poštivanja drugih te timski rad.

RAD I DRUŠTVO
Roca je kompanija koja se ponaša odgovorno prema zaposlenicima i šrioj društenoj zajednici. Zapošljavanje kvalitetnih ljudi najveći nam je prioritet. Svjesni smo da sve kasnije aktivnosti i ukupna uspješnost tvrtke ovise o tome kakve smo ljude odabrali za organizaciju.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi