Prava majstorska djela stvaraju se samo pomoću materijala najbolje kvalitete. Odaberite proizvode PERFECT SURFACES tvrtke Knauf, vodećeg europskog proizvođača građevinskih materijala koji je dao jasnu strukturu svim svojim proizvodima za ispunjavanje i zaglađivanje.

U brošuri pogledajte proizvode koji su certificirani za svaku podlogu i svaku okolnost. Također, ova brošura pruža neophodno teoretsko znanje i daje važne praktične smjernice za izradu visoko kvalitetnih površina. Sve s ciljem rješavanja zahtjeva na učinkovit i profesionalan način.

Opisane su praktične tehnike i navedeni su tehnički savjeti koje su saželi najiskusniji specijalisti za obradu površina. I naposljetku, ova brošura pokriva sve potrebne upute i standarde koje svaki stručnjak treba znati kako bi se osiguralo profesionalno projektiranje i izvedba svih zahtjeva za obradu površina.

Postignite željeni učinak. Ekonomično. Majstorski. Savršeno.

KNAUF d.o.o.
KNAUF d.o.o.
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi