Predstavljamo inovaciju tvrtke Hatria, novi sustav ispiranja naziva PURE VORTEX® koji u potpunosti mijenja pogled na sanitarne uređaje jer u usporedbi s tradicionalnim sanitarijama “skriva” izlazni otvor vode čime osigurava suvremen, jedinstven i minimalistički dizajn. Osim besprijekorne estetike jamči i maksimalnu higijenu jer zahvaljujući promišljenom dizajnu (rimless tj. bez ruba) nema nedostupnih mjesta za čišćenje u kojima se kod klasičnih uređaja skrivaju bakterije i prljavština.

Donosimo najvažnije prednosti:

  • Zbog snažne cirkulacije vode osigurava znatno smanjenje buke (60 % u odnosu na tradicionalne sustave ispiranja)
  • Izrađen je u potpunosti od keramike što jamči dugi vijek trajanja
  • Omogućava ispiranje cijele unutarnje površine WC školjke sa samo 3/4,5 litara vode
  • Sustav je dostupan u više VORTEX® serija, za podne i zidne sanitarije, kako u okruglom, tako i u četvrtastom obliku, s različitim mogućnostima po pitanju dimenzija

Ovaj sustav predstavlja vrhunac “Made in Italy” tradicije, proizveden je prema najvišim standardima proizvodnje, patentiran je na razini EU i certificiran od strane TÜV-a.

U nastavku članka predstavit ćemo tri kolekcije naziva: Futura, Centrica i Tecna.

Futura – inovacija, funkcionalnost i estetika                   

Kolekcija Futura predstavlja novu generaciju WC školjki sa snažnom cirkulacijom vode koja ubrzava protok. Tišina koju osigurava protok vode do sada je neviđena u svijetu sanitarija i radikalno mijenja svakodnevni boravak u kupaonskom prostoru.

 S obzirom na to da kod WC školjki i bidea nema rubova, čišćenje je olakšano i estetski su ugodniji oku. “Nevidljivi” izlaz za vodu čini proizvod jedinstvenim!

Centrica – čist dizajn primjenjiv za svaku kupaonicu

Ova kolekcija odlikuje se elegantnim i modernim dizajnom. Estetici pridonose skriveni pričvršćivači (također i za verziju uz zid) te poklopac odvodnog otvora kod bidea koji je u istoj boji kao i WC školjka. Sjedalo karakterizira brzo otpuštanje i sustav mekog zatvaranja.

Pogledajte fotografije!

Tecna – snažan i prepoznatljiv dizajn

Kolekcija Tecna ističe se prepoznatljivim dizajnom dostupnim u verzijama uz zid i na zidu. Pruža mogućnost širokog spektra dizajnerskih opcija i prilagodljiva je svim kupaonskim stilovima. Također se sastoji od sjedala s brzim otpuštanjem i sustavom mekog zatvaranja, te skrivenih pričvršćivača. Poklopac za odvod vode u bideu u istoj je boji kao keramika čime je stvoren skladan i jedinstven dizajn.

Inovativni sustav ispiranja PURE VORTEX® višestruko je nagrađivan od strane najprestižnijih međunarodnih akademija i organizacija za dizajn.

HATRIA
HATRIA
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi