Postoje dobri razlozi za odabir rješenja za tuševe u razini poda iz Geberita. Bilo da se radi o površini za tuširanje, zidnom sifonu, odvodnim tuš kanalicama ili podnom sifonu, široki asortiman proizvoda omogućuje ugradnju precizno prilagođenu situaciji na građevini i korisnikovim željama.

Najveći zadatak – nepropusna hidroizolacija – savršeno je riješen jer je brtvena folija integrirana već u tvornici, čime je postala trajna komponenta proizvoda. Time se štedi vrijeme, smanjuje stres prilikom ugradnje te minimizira rizik od propuštanje vode.

Tuš površina Geberit Setaplano

Geberitova tuš površina Setaplano zadivljujući je proizvod već na prvi pogled – i prvi dodir. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova je površina svilenkasta, glatka i topla na dodir. Osim što se Geberitova tuš površina Setaplano jednostavno ugrađuje, ona također pruža opipljivu dodatnu vrijednost korisniku. Čvrsti materijal vrlo je otporan i nepropustan te ga se lako čisti.

Područje odvoda dizajnirano je bez rubova kako bi se spriječilo skupljanje prljavštine. Ono što ovu površinu čini izrazito lakom za čišćenje posebno je i praktično rješenje u vidu umetnutog češlja koji se po potrebi lako može ukloniti i očistiti.

Geberit zidni odvod tuša

Geberit zidni tuš sifon omogućava montažu tuševa u ravnini poda u čistoj formi. Integrirani unutar zida, predstavljaju izvanredno rješenje ne samo zbog svoje elegancije, nego i zbog jasne prednosti jednostavnijeg projektiranja, montaže i održavanja. Geberit zidni tuš sifon ima integriranu mrežicu za sakupljanje nečistoća koja se lako i brzo može izvaditi i isprati.

Čišćenje poda kupaonice posebno je lako zbog sifona u zidu. Zbog visoke kvalitete proizvoda, Geberit zidni tuš sifon je savršen odgovor na dizajnerske želje krajnjih korisnika. Mogućnosti primjene su veće nego što u prvi mah možete zamisliti: sistemska tehnologija omogućuje ugradnju zidnog sifona, kako kod renoviranja tako i kod prostorom ograničenih kupaonica u novogradnji.

Tuš kanalice Geberit CleanLine

Tuš kanalice Geberit CleanLine kombiniraju elegantan izgled s jednostavnom montažom podnog odvoda. Jednom riječju, inovativni sustav rješava problem higijene koji ima većina tuš kanalica. Tuš kanalice Geberit CleanLine moguće je skratiti na potrebnu duljinu neposredno u trenutku montaže na samom gradilištu, u skladu s potrebama veličine prostora za tuširanje.

Dizajn odgovara gotovo svakoj površini poda i može se postaviti bilo blizu zida ili u sredini prostora za tuširanje. Tuš kanalice je često teško čistiti. Ali ne i tuš kanalice Geberit CleanLine: nečistoća savršeno otječe s površne sabirne letve. A češalj za hvatanje kose lako je izvaditi, te jednostavno brzo isprati.

Tuš kanalice su vrlo popularne sa svojim bezvremenskim dizajnom. Tuš kanalice Geberit CleanLine imaju još jednu veliku prednost: zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, lako se montiraju – i jednako lako se čiste.

Geberit podni tuš sifon

Geberit podni tuš sifon je univerzalno rješenje za tuševe u razini poda s jasnim prednostima: mali oblik, savršena funkcija i jednostavna montaža. Geberit podni tuš sifon osvaja svojom kompaktnom izvedbom (samo 80 × 80 mm rešetke) i vrlo visokom funkcionalnošću.

Visina nagiba i odmak rešetke može se podesiti tako da odgovara popločavanju poda. Ispod rešetke se nalazi češalj za sakupljanje nečistoća koji se lako izvadi i opere pod mlazom vode. To učinkovito sprječava začepljivanje odvoda i cijevi.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi