Tijekom svog životnog vijeka, zgrade su bile veliki potrošači energije, što je rezultiralo značajnim emisijama CO2. Često ne ispunjavajući moderne ekonomske i ekološke standarde, postavlja se pitanje obnove postojećih struktura ili izgradnje novih.

Tu nastupa Sika - sa svojim dobro poznatim proizvodima i sustavima za gradnju novih zgrada i bogato iskustvo i razumijevanje problema, Sika također nudi rješenja za popravak, obnovu i ojačanje postojećih struktura i fasadnih sustava. S obzirom na rastući pritisak za smanjenjem troškova, sve glasnije zahtjeve za energetskom učinkovitošću, smanjenjem emisije ugljika i, napokon, sve većim zahtjevima za boljom kvalitetom života i radnog okruženja, fasadni sustavi su prošli značajne promjene.

ETICS

Sika ThermoCoat® ETICS sustavi mogu značajno smanjiti troškove grijanja i hlađenja dok istovremeno poboljšavaju unutarnju klimu rezidencijalnog objekta. Oni uključuju proizvode namijenjene za zaštitu i dekoraciju vanjskih mineralnih površina, prvenstveno za termoizolaciju struktura.

Ove sustave karakterizira provjerena kvaliteta potvrđena godinama istraživanja, znanja, iskustva te preporuka uglednih europskih institucija, što dokazuje i ETA certifikat za performanse komponenti fasadnih sustava (Europska tehnička ocjena). Primarna uloga Sika termoizolacijskih sustava je toplinska izolacija uz osiguranje ugodnih uvjeta unutar objekta te produljenje njihovog vijeka trajanja. Dodatno, ThermoCoat® sustav poboljšava energetsku učinkovitost i donosi uštede na računima za režije.

Sika ThermoCoat® sustavi, osim što osiguravaju ugodnost unutar zgrade ili kuće, pomažu i u sprječavanju rasta plijesni i gljivica. Smanjuju gubitke energije kroz fasadne zidove kao dio termalnog omotača, što može biti više od 40%, čime se osiguravaju gore spomenute uštede za korisnike. Također, sustav smanjuje troškove održavanja i doprinosi zaštiti okoliša smanjenjem emisije štetnih plinova koji se oslobađaju tijekom proizvodnje energije za grijanje i hlađenje.

Sika ThermoCoat® sustavi tako pružaju i estetsku i funkcionalnu zaštitu zgrade, nudeći i širok izbor boja za završni dekorativni sloj.

SIKA CROATIA d.o.o.
SIKA CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi