Predstavljamo vam naš prijedlog za izgradnju bazena. 35 godina iskustva u izgradnji bazena dovelo nas je do spoznaje da želimo ponuditi nešto više, nešto bolje, nešto posebno. U suradnji s CompassCeramicPoolsom, to nam dobro polazi za rukom.

Tvrtka Ema Bazeni ekskluzivni je zastupnik za CompassCeramicPools bazene, ljuske izrađene u jednom komadu. Prednost je u tome što su iznimno trajni, jednostavni za čišćenje, brzo se ugrađuju, a istovremeno očaravaju svojom jedinstvenom 3D bojom i jedinstvenim detaljima koji bazenu daju poseban šarm.

Bazeni su napravljeni u posebnoj naprednoj karbonsko-keramičnoj tehnologiji, pod strogim nadzorom, što osigurava dugi vijek trajanja bez troškova obnove. Garancija od 40 godina osigurava dugoročnu investiciju.

Bazeni su dostupni u različitim dimenzijama, od 5 m pa sve do 13 m, što znači da za svaki vrt, parcelu možemo pronaći odgovarajući bazen.

Kako biste dodatno produžili sezonu plivanja na 8 mjeseci ili više, naša toplotna crpka, jedna od najtiših i energetski najučinkovitijih na tržištu, dolazi u kombinaciji s našim bazenskim krovom. Ova kombinacija omogućuje vam maksimalnu udobnost i uživanje u bazenu bez obzira na vanjske uvjete.

Prednost EMA bazena svakako je jednostavan postupak ugradnje. Standardizirani postupak ugradnje i montažne strojnice iz vlastitog razvoja smanjuju vaše troškove, a nama omogućavaju fleksibilnost pri montaži. Kako znamo, građevinski radovi zbog vremena mogu se brzo produžiti. To za nas nije prepreka.

Svaki bazen opremamo prema vašim željama individualno. Masažne mlaznice, protustrujci, slapovi, osvjetljenje, grijanje... Imate li posebne želje? Znamo ih ispuniti.

One od vas koji se brinu o čišćenju bazena uvjerit će jedinstveni Vantage sustav, koji automatski čisti prljavštinu s dna. Svako jutro čist bazen bez vašeg truda. Izvanredno.

Ne želite klor u vodi? Hidroliza je odgovor. Poseban postupak koji dezinficira vodu. Ozon O3 i Peroxid H2O2 su dva iznimno učinkovita spoja koji će od sada održavati kristalno čistu vodu u vašem bazenu.

Sigurno i pouzdano djelovanje bez dodavanja kemikalija.

Brine li vas potrošnja električne energije? Odabirom "zelenih", inverterskih tehnologija iz naše ponude smanjit ćete potrošnju električne energije čak i do 80%. Nova oprema je uz povećanu učinkovitost iznimno tiha i naravno povezana s vašim telefonom.

Kod EMA Bazenima očekujte više.

Želite najbolji bazen? Kontaktirajte nas sada i rezervirajte termin za vaše mjesto opuštanja kod kuće.

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi