Velike površine od porculanskog kamena vjerno odražavaju odabranu selekciju najkvalitetnijih mramora koji postoje u prirodi. Porculanski gres je postao sinonim za vrhunsku kvalitetu i estetiku u modernom dizajnu interijera. Njegova sposobnost da vjerno prenosi izgled i teksturu prirodnih materijala, poput mramora, čini ga idealnim izborom za transformaciju prostora u oazu luksuza i elegancije.

Ove velike površine porculanskog kamena ne samo da reproduciraju ljepotu mramora, već i prenose osjećaje optimizma i stabilnosti kroz umirujuće nijanse i tonove. Kroz njihovu primjenu, istražujemo potragu za osobnim blagostanjem i pokazujemo osviještenost o ekološkim temama.

Čarolija nas vodi kroz putovanje vođeno originalnim i funkcionalnim dizajnom koji uspijeva interpretirati različite stilove.

Upoznajte Kolekciju Incanto

Kolekcija Incanto, kao predvodnik ovog estetskog pokreta, vodi nas u svijet izvanrednih prostora. Njegove svijetle teksture i suptilni tonovi redefiniraju prirodnu estetiku mramora na suvremen način, stvarajući ugodne i tople ambijente.

Tradicija i dizajn se spajaju u izražajnom jeziku koji utjelovljuje funkcionalnu, kreativnu estetiku.

Interijeri stvoreni s Incantom odražavaju sofisticiranost i nikada nisu obični. Njihove fine balansirane teksture i sjaj preoblikuju prirodnu estetiku mramora na izuzetno suvremen način. S Incantom, obogaćujemo stambene i poslovne prostore s lijepim i elegantnim završnim obradama, stvarajući toplu atmosferu.

Incanto, kolekcija s efektom mramora s različitim nijansama, nadopunjuje se parom hladnih tonova - Calacatta Green i Calacatta Essenza

Dekorativni uzorak, sastavljen od Tropical Glossy i Flow Glossy dekoracija, upotpunjuje se Dekorom Golden Leaf, s prirodnom površinom i zlatnim ukrasima u obliku lišća, osvježavajući prostor živahnošću prirode

Incanto nas inspirira da istražujemo nova kompozicijska rješenja.

Različite keramičke veličine savršeno se uklapaju u istoj prostoriji. Incanto ploče veličine 120x278 cm i 120x120 cm idealne su čak i kada su postavljene uz male Ragno veličine: njihova kompozicijska ravnoteža proširuje fascinaciju ekskluzivnih prostora. Incanto je suvremena reinterpretacija sedamnaest različitih vrsta mramora izrađenih od porculanskog kamena i dostupnih u širokom rasponu veličina: 120x278, 120x120 i 60x120 cm s debljinom od 6 mm, te 75x150, 75x75, 60x60, 30x60 cm sa standardnom debljinom.

Naturale i Glossy završni slojevi nude visokokvalitetna rješenja za podove i obloge, koje se mogu kombinirati s dragocjenim mozaicima i dekoracijama koje poboljšavaju bogatstvo površina. Kolekcija Incanto idealna je i za eklektične prostorije. Tradicija i dizajn se spajaju u izražajnom jeziku koji utjelovljuje funkcionalnu, kreativnu estetiku. Incanto oblikuje površine svodova, kuhinjskih pultova i podova, eksperimentirajući s neobičnim kombinacijama oblika i materijala.

Ova kolekcija pronašla je svoje mjesto i u japanskoj arhitekturi. Općenito, japanska arhitektura odbacuje svaki oblik suvišnosti kako bi interpretirala bitnu prirodu prostora, s linijama koje stvaraju harmonične oblike, pomažući nam da ponovno otkrijemo unutarnji mir. Smanjenje znači prepoznavanje neophodnog, a ovdje površine Incanto postaju dominantno obilježje u čistim i svijetlim tonovima.

Svaka površina od porculanskog kamena u našem domu može postati slika koja nas vodi u svijet sofisticiranosti i ljepote. Uz Incanto, otkrivamo novu dimenziju prostora i stvaramo ambijente koji su više od običnog - oni su umjetnička djela koja nas inspiriraju i ujedinjuju s našim okruženjem.

Velike površine od porculanskog kamena nisu samo materijali za oblaganje - one su simbol vrhunske estetike i funkcionalnosti. Upravo kao što Incanto interpretira različite stilove, mi također možemo pronaći svoj jedinstveni izraz kroz ovu čarobnu kolekciju. Neka naši domovi budu mjesta gdje se ljepota, funkcionalnost i osjećaj blagostanja spajaju u savršenstvu.

Kalkstone kolekcija: Nježne boje za elegantne i luksuzne prostore

U svijetu dizajna interijera, svaka detaljna odluka donosi značajnu razliku. Kada je riječ o stvaranju prostora koji su istovremeno elegantni i funkcionalni, odabir pravih materijala je ključan. Upravo u tom kontekstu, Kalkstone kolekcija izlazi na scenu s izvanrednom ponudom koja spaja estetiku i praktičnost na nevjerojatan način.

Kalkstone kolekcija je pravo remek-djelo moderne keramičke tehnologije. Svojom širokom paletom boja, veličina i površina, ova kolekcija donosi nevjerojatnu fleksibilnost u dizajnu interijera. S četiri nijanse dostupne u sedam različitih veličina, te s dvije različite površine - prirodnom i strukturiranom, Kalkstone je idealan izbor za potpuno usklađene unutarnje i vanjske projekte.

Jedna od ključnih karakteristika ove kolekcije je nježnost boja i tople površine koje donose osjećaj velike čistoće. Ovaj suptilni pristup bojama i površinama omogućuje stvaranje prostora koji su istovremeno sofisticirani i ugodni za boravak.

S druge strane, strukturirane površine s visokom otpornošću na klizanje čine ovu kolekciju idealnim izborom za vanjske prostore. Zahvaljujući StepWise tehnologiji, Kalkstone ploče su izuzetno sigurne za korištenje, čineći ih savršenim rješenjem za terase, dvorišta, bazene i druge vanjske površine.

Uz sve to, zahvaljujući svojoj dodatnoj debljini, Kalkstone kolekcija omogućava vrlo jednostavnu instalaciju. Ova karakteristika omogućuje kreativna dizajnerska rješenja i olakšava proces postavljanja, čineći ga prikladnim za različite vrste prostora i projekata.

Kalkstone kolekcija predstavlja savršen spoj estetike, praktičnosti i inovativne tehnologije. Svojim nježnim bojama, toplim površinama i fleksibilnom instalacijom, ova kolekcija unosi osjećaj luksuza i elegancije u svaki prostor.

Top of Form

RAGNO
RAGNO
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi