U prethodnom nastavku prikazali smo postavljanje keramičkih pločica u kupaonici garsonijere na Malešnici i opisali materijale koji su korišteni prilikom lijepljenja, fugiranja i silikoniranja. U ovom članku posvetit ćemo se dizajnu odabrane keramike i pokazati vam kako se uklopila u kupaonicu od 4m2.

Prisjetimo se idejnog rješenja nove kupaonice!

Hrabrim kontrastom do zanimljive kombinacije

Investitori su imali približnu viziju keramike koju žele, a to su jake boje i kombinacija pločica koja nije svakidašnja.  Svoju potragu za idealnom keramikom završili su u salonu Enmon gdje im je susretljivo i stručno osoblje pokazalo kataloge i provelo ih kroz salon. Dobili su odgovore na sva pitanja o karakteristikama i održavanju pločica, kao i savjete oko dizajna i osmišljavanja izgleda male kupaonice u smislu kombinacije pločica.

Odabrali su zidne pločice većeg formata iz linije Marazzi i podne pločice heksagon uzorka iz linije Codicer.

Marazzi linija: Eclettica Sage Diamond

Kolekcija zidnih pločica Marazzi velikih dimenzija 40x120 dolazi u vrlo trendi paleti osam monokromatskih boja. Odlikuje se profinjenom svilenkasto glatkom površinom i inspirirana je originalnim i najnovijim trendovima u svijetu uređenja interijera.

Osim predivnih osnovnih pločica, asortiman je obogaćen 3D strukturom dekora vrlo žive energije. Keramika Eclectica Sage Diamond s bojom kadulje već je neko vrijeme zbog umirujuće i stabilizirajuće terapijske asocijacije sveprisutna nijansa u uređenju životnog prostora.

Codicer linija: Hex 25 Aster Nero

Heksagon oblik pločica popularan je već duže vrijeme i posebno je omiljen u malim kupaonicama. Osim oblikom, ova kolekcija je vrlo zanimljiva i zbog asimetričnog lepezastog uzorka na pločicama koji ovisno o načinu spajanja lepezica može tvoriti više različitih složenih prikaza.

U prethodnom nastavku serijala spomenuli smo da su vlasnici odabrali način slaganja tako da dobiju vizual trokuta. Odlučili su se na tu varijantu jer su je smatrali najupečatljivijom.

Codicer keramika će se svojim originalnim izgledom uklopiti u svaki prostor. Kombinacijom heksagon pločica crne boje i keramike boje kadulje postignut je sjajan kontrast.

Marazzi linija: Eclectica White

Odvažno spajanje dviju dinamičnih površina treba umiriti osnovnom pločicom. Eclectica White bijela je bezvremenska i svilenkasta pločica velikih dimenzija s minimalno izvedenim fugama. S takvim dizajnom istaknut će upravo one elemente i plohe koje unose određenu dinamiku u prostor, istovremeno će stabilizirati prostor i povezati ga u cjelinu.

Nastavite nas pratiti jer u idućem članku predstavljamo kupaonsku opremu koju ste vidjeli na fotografijama i otkrivamo vam izgled cijele kupaonice.

Za više fotografija zavirite u galeriju!

Nastavci:

  1. Plan preuređenja garsonijere od 30m2
  2. Preuređenje garsonijere: Korak po korak do novog prostora
  3. Pogledajte odvažna keramička rješenja u kupaonici od 4m2
  4. Transformacija kupaonice: Do neograničenog komfora u prostoru od svega 4m2
  5. Inovativan sustav prozora za ulaganje u budućnost
  6. Hrastov parket s uzorkom riblje kosti ispunjava sve zahtjeve modernih interijera
  7. Transformacija malog i mračnog prostora u modernu i atraktivnu kuhinju
  8. Potpuna preobrazba starog hodnika u moderan prostor koji osvaja stilom
  9. Više od dnevnog boravka: Pogledajte inspirativno uređenje!
  10. Završno uređenje garsonijere na Malešnici: Dekorativna rasvjeta i inovativni sustav ožičenja

Fotogalerija (9)

Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi