U maloj kupaonici veličine svega 3 metra posebnu pažnju plijeni tuš stup. Razlog je u glavi tuša za koju se može reći da je raskošne veličine, od čak 310 mm. Radi se o GROHE sustavu Euphoria SmartControl s termostatskom miješalicom.

Zagrebačka obitelj s Jaruna za svoju je kupaonicu odabrala glavu tuša u okruglom dizajnu, dok se u ponudi nalazi i kvadratni dizajn. Dolazi u varijanti visokog sjaja s izdržljivom GROHE StarLight kromiranom površinom ili elegantnim MoonWhite akrilnim staklom, pa se materijal može savršeno prilagoditi svakoj modernoj kupaonici.


Multi-jet glava tuša za još veću udobnost tuširanja

Na ovom tuš stupu Grohe je primijenio nekoliko najnovijih tehnologija. Na primjer, u središtu ovog tuš sistema leži GROHE TurboStat tehnologija – voda se isporučuje prema željenoj temperaturi u djeliću sekunde – i ostaje nepromijenjena kroz cijelo vaše tuširanje.

Jedna od prednosti ovog sistema je i u tome što je opremljen s CoolTouch tehnologijom što znači da je nemoguće opeći se na vruću površinu.

Prisjetimo se, model tuš stupa prikazan je već u prvoj fazi renovacije kupaonice, prilikom vizualizacije novog prostora.

Nova dimenzija tuširanja – „Pritisni, okreni, tuširaj se"

Osim tuš glave kod ovog sistema za tuširanje svakako treba istaknuti i upravljačku jedinicu s gumbima push&turn – intuitivnu kontrolnu jedinicu minimalističkog dizajna.

Ova inovativna tehnologija omogućava odabir željene vrste mlaza – ili kombinaciju funkcija tuševa – kao i podešavanje protoka vode na pravu količinu, a GROHTHERM termostat pruža idealnu regulaciju temperature. Omogućene su raznolike varijacije najviše kvalitete.


Kompaktno tijelo i tipke za podešavanje mlaza
S lijeva na desno: a) ručni tuš, b) ActiveRain – snažan mlaz, c) SmartRain – opuštajući mlaz

Ovisno o vašem raspoloženju, s gumbima možete regulirati količinu vode, od blagog tuširanja do snažnog osvježenja. Pritiskom na gumb bira se način raspršivanja.

Na primjer, prvi gumb na upravljačkoj jedinici aktivira ručni tuš čime je omogućena maksimalna fleksibilnost i usmjeravanje vode gdje god želite. Druga dva gumba aktiviraju glavu tuša te pružaju snažan i opuštajući mlaz.

Nakon što završite s tuširanjem, sustav automatski sprema odabranu brzinu protoka do sljedećeg tuširanja.


Potpuno podesiv tuš držač: spusti, podigni, nagni

Montaža tuš stupa

Nova upravljačka jedinica SmartControl odlikuje se tankim dizajnom i montira se izravno na površinu zida. Pogotovo u manjim kupaonicama, elementi poput ovih nude veću udobnost.

Montaža čitavog elementa je vrlo jednostavna.

Kombiniranjem osnovnih elemenata stvoren je odličan tuš sistem koji kvalitetu tuširanja podiže na sasvim novu dimenziju. Zahvaljujući GROHE-ovom sustavu za tuširanje Euphoria SmartControl nastala je prava kombinacija za iskustvo tuširanja po svačijoj mjeri.

Ukras prostora

Sa svojim minimalističkim i sofisticiranim dizajnom model GROHE Euphoria SmartControl pogodan je za manje kupaonice, pa se tako savršeno uklopio i u ovaj prostor.

U idućem nastavku donosimo završne radove, postavljanje slavina, konzole i umivaonika. Pratite nas i dalje!

Nastavci:
1. Renovacija kupaonice od svega 3 kvadrata!
2. Rušenje stare kupaonice i pripremni radovi za polaganje pločica
3. Odabir keramičkih pločica i postupak polaganja
4. Postavljanje tuš profila u kupaonici od 3 kvadrata
5. Ugradnja vodokotlića i odabir aktivacijske tipke
6. Montaža tuš paravana u kupaonici od 3 kvadrata
7. Odabir tuš stupa za malu kupaonicu
8. Završno uređenje kupaonice na Jarunu
9. VIDEO: Uređenje male kupaonice na Jarunu

Fotogalerija (14)

Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi