Detalji bez kojih nema nijedne funkcionalne kupaonice zasigurno su kukice, držači za ručnik i WC papir te četka za WC. Upravo nam oni pomažu da lakše održavamo našu kupaonicu urednom, čistom te nam olakšavaju korištenje iste. Kupaonica, posebno ona nova, mora biti prostor za opuštanje, u kojem se osjećamo ugodno.

Zahvaljujući kukicama pored tuš prostora ogrtači su na dohvat su ruke, savršeno smješteni držači za ručnike pored umivaonika sprječavaju kapanje mokrih ruku, a zidni držač WC četke nikad ne smeta hodu niti se može o njega spotaknuti. Tako da, iako ih zovemo detaljima, oni su više od toga te imaju ključnu ulogu u svakoj kupaonici. Zahvaljujući njima prostor je ugodan, dok se pažljivim usklađivanjem, u ovom slučaju s bojom miješalice za umivaonik i tuš sustava, postiže estetski usklađen dojam.

Nikad jednostavniji izbor!

Sva galanterija izabrana je iz GROHE linije Selection u divnoj nijansi zalazećeg sunca Warm Brushed Sunset. Sve je zaštićeno Long-Life Shine premazom koji omogućuje isti izgled dugi niz godina te svi artikli imaju skriveno učvršćivanje za dodatnu dozu elegancije.

Kukice za vješanje kao koristan detalj uz tuš prostor

Osim toga, svi elementi su od metala čime djeluju masivno, čvrsto i izuzetno kvalitetno te nema sumnje da ćete ove proizvode koristiti dugi niz godina.

Kukice za vješanje pored tuš stijene ističu se na plavim pločicama i odličan su detalj na praznom dijelu zida. Držač za ručnike pored ormarića, osim što odlično izgleda pored drvenog ormarića, može se zakretati i prilagoditi individualnim potrebama. Držač toaletnog papira s poklopcem ima iste značajke, a odlično se uklopio uz WC četku koja je od mliječnog stakla i metala u boji zalazećeg sunca.


Pomični držač za ručnike 

Detalji koje svatko zamijeti

Kao što smo već naveli u jednom od prethodnih članaka u kojem smo predstavili GROHE-ovu miješalicu za umivaonik i podžbukni tuš sustav, zahvaljujući GROHE Perfect Match konceptu, sve u kupaonici može biti u bojama koje kupac izabere. Tako je postignut sklad boja kakav su dizajneri i željeli postići te nije bilo problema s usklađivanjem nijansi između miješalice, tuš seta i galanterije - sve je iste nijanse i završne obrade. Investitori su bili jako sretni što im je taj proces toliko olakšan! Dostupne boje osim odabrane Warm Sunset u sjajnoj ili brušenoj varijanti su sljedeće: Cool Sunrise, Hard Graphite, Nickel. Također je dostupna i izvedba u kromiranoj te SuperSteel površini (deluxe izgled mat površine koja odgovara čeliku). Više o bojama i završnim obradama možete pogledati ovdje.

Ovim detaljima kupaonica je zaista zablistala i dobila svoj završni šarm!

Pogledajte galeriju na dnu članka!

Uvijek na usluzi svojim kupcima

Svi GROHE proizvodi imaju 5 godina garancije osim elektroničkih dijelova koji imaju 2 godine garancije. Sve reklamacije se prijavljuju preko groheservis.eu, a djelatnici u servisnoj podršci onda slučaj prebacuju na centralni servis koji je smješten zajedno s Monobrand dućanom u Zagrebu u Štefanovečkoj ulici 10. Nakon toga serviseri izlaze na teren i rješavaju reklamacije, a također korisnik sam može donijeti proizvod u servisni centar na navedenoj adresi.

Tvrtka koja pomaže zajednici

GIVE škola radi upravo ono što joj i naziv govori – daje mladim talentima iz područja vodoinstalaterske struke šansu za stjecanjem stručnog znanja i vještina. Ovaj program GROHE je pokrenuo 2021. godine kako bi omogućio učenicima srednjih strukovnih škola osnovu za početak uspješne profesionalne karijere. Suradnja je ostvarena s čak 64 škole diljem svijeta, uključujući Europu, Bliski istok i Afriku dok je u Hrvatskoj uključena škola u Splitu i Sisku. Na taj je način edukacija o suvremenim sanitarnim rješenjima omogućena za 5 tisuća učenika diljem svijeta.

Sve to dio je GROHE strategije kojom želi poboljšati život 100 milijuna ljudi kroz sanitarne i higijenske inicijative do 2025. godine.

Nedavno je bila dodjela diploma učenicima koji su uspješno završili GROHE-ovu GIVE školu. Svečana dodjela diploma bila je doista veliki trenutak za GROHE u Hrvatskoj, jer je ovo tek drugi put u Europi da se organizirala svečana dodjela diploma, odnosno školovanje u GROHE GIVE strukovnoj školi.

Fotogalerija (11)

Nastavci serijala:

  1. Renovacija dotrajale kupaonice od 6 m2 u funkcionalnu ljepoticu
  2. Početak radova u kupaonici: zamjena cijevi, ugradnja vodokotlića i zidnog tuš odvoda
  3. Renovacija kupaonice: postavljanje keramičkih pločica
  4. Renovacija kupaonice korak po korak: Od ideje do završnog izgleda
  5. Miješalica i tuš koji plijene pažnju predivnom nijansom iz GROHE asortimana
  6. Bez potrebe za kompromisom - Geberit AcquaClean Sela WC tuš uređaj ima sve
  7. Bez potrebe za dodirom - isperite svoj WC s elektroničkom tipkom Geberit Sigma80
  8. Kupaonski namještaj i umivaonik zaokružili su uređenje kupaonice
  9. Detalji koji mijenjaju izgled kupaonice
Image
Ana Despot Jakić

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi