Ako želite uređen okoliš i površine održati čistima od jesenskog lišća, zelenog otpada i prašine, STIHL puhači i usisni sjekači, pomoći će vam da brzo i s lakoćom stvorite red. Bez obzira jeste li upravo pokosili travu, ili je na putu teško, mokro lišće ili je potrebno čišćenje većih površina poput igrališta, parkirališta ili čišćenje nakon održanog događanja, STIHL uređaji za puhanje brzo će otkloniti lišće i ostatke s površina, a usisni sjekači će ih usisati i usitniti.

Većina STIHL puhača dizajnirana je za udobno nošenje u ruci tijekom rada (bez zamaranja mišića ramena i ruku), a za posebno velike površine i opsežnije zadatke u ponudi su puhači za nošenje na leđima. Tražite li puhač koji biste koristili u blizini kuće ili nekog objekta, tada se preporučuje električni puhač. Snažan protok zraka u kombinaciji s ugodno tihim radom čini ove modele idealnim alatom za privatne korisnike.

UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi