Predstavljamo vam popularne dizajnerske nadstrešnice Guttavordach BS njemačke proizvodnje. Radi se o modernim nadstrešnicama izrađenim od plastificiranog aluminija u antracit boji.

Podignuti prednji rub nadstrešnice odvodi kišnicu na bočnu stranu, a pored toga, izolacijski sloj nadstrešnice minimalizira zvuk kiše. Integrirano LED svjetlo velikog je intenziteta i male potrošnje.

Nadstrešnica je pogodna za natkrivanje ulaza, balkona, izloga, za natkrivanje bankomata. Iako ima moderan i inovativan dizajn lijepo će se uklopiti i na tradicionalnim tipovima kuća.

Postoji mogućnost kupnje bočne stijene izrađene od istog materijala i boje kao i nadstrešnica, ili cijelog kompleta koji uključuje nadstrešnicu i bočnu stijenu. 

Pretvorite Vaš ulaz u atraktivan i višenamjenski prostor. Moguće su i širine po mjeri ili narudžba u željenoj RAL boji. Posebni modeli nude ugrađeni poštanski sandučić i/ili portafon...

Individualnost, udobnost i kvaliteta. To su osnovni kriteriji pri projektiranju vanjskog životnog prostora, a vrhunski proizvodi tvrtke Gutta u potpunosti ih ispunjavaju.

Pogledajte katalog Gutta nadstrešnica za vrata. (PDF)

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi