Kamin na drva koji se spaja na sustav za centralno grijanje


Ugradnjom kamina sa spremnikom vode, koji se spaja na sistem centralnog grijanja ostvarit ćete znatnu uštedu u troškovima grijanja u budućnosti, a Vaš kamin će i dalje stvarati toplinu u vašem domu i biti vizualno dopadljiv.

Energija iz ložišta zagrijava vodu koja tjerana vodenom pumpom stiže cijevima u radijatore postavljene u prostorije stambenog objekta. Cirkulacijom vruće vode u radijatorima stvara se toplina i prostorije se zagrijavaju.

Kamin s kotlom za vodu može biti jedini izvor toplinske energije u Vašem stambenom objektu ili nadopuna već postojećem sustavu za centralno zagrijavanje, neovisno o tome da li je postojeći sustav centralnog grijanja na plin, struju, ili neki drugi energent.

Režim rada je automatski tj. nema ručnog podešavanja sustava. Prema veličini kvadrature i kubikaže prostora koji se želi grijati, određuje se veličina i jačina ložišta.

1kWh energije koju dobijemo grijanjem na drva otprilike je četiri puta jeftiniji od grijanja na pelet i lož ulje, oko tri puta jeftiniji od grijanja na plin i otprilike pet puta jeftiniji od grijanja na struju.

Izračun je napravljen prema prosječnim maloprodajnim cijenama na dan 01.06.2023.

TERMOTEHNIKA TRGOVINA d.o.o.
TERMOTEHNIKA TRGOVINA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i servis na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi