Bilo da svakodnevno radite u šumarstvu, poljoprivredi, vrtlarstvu ili na gradilištu, uspjeh obavljanja radova vezanih uz drvo uvelike ovisi o ispravnom odabiru uređaja. Dokazanom STIHL kvalitetom, sofisticiranom tehnikom i praktičnim detaljima opreme, ovi uređaji sazdani su da uz maksimalnu sigurnost po radnika beskompromisno obavljaju svoje radne zadatke.

Bez obzira na karakteristike drveta, zahtjevne klimatske uvjete ili radni režim, STIHL motorne pile svojim visokim performansama, maksimalnom energetskom učinkovitošću i ergonomijom ispunit će svaku zadaću koju pred njih postavimo. Savršen su izbor za radove na drvenim konstrukcijama i krovištima, kao i za poslove unutar zatvorenih prostora. STIHL asortiman nudi vam od spretnih i laganih motornih pila za manje radove u drvetu, do snažnih i robusnih motornih pila za poljoprivredu i šumarstvo.

UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi