Knauf Insulation je tržištu ponudio najveću inovaciju u proizvodnji izolacija– revolucionarnu ECOSE® tehnologiju! Kompletan asortiman staklene E® mineralne vune proizvodi se po toj prirodnoj tehnologiji. Od nedavno ECOSE® tehnologija koristi se i u proizvodnji kamene mineralne vune, što E® Knauf Insulation izdvaja kao jedinog ponuđača održivih izolacijskih materijala koji tržištu može ponuditi prirodnu izolaciju koja se koristi u gradnji ili obnovi kuca i zgrada.

ŠTO JE ECOSE® TEHNOLOGIJA?

ECOSE® tehnologija je inovativna tehnologija veziva bez fenola i formaldehida, bazirana na brzo obnovljivim materijama umjesto na kemikalijama na bazi nafte. Za proizvodnju mineralne vune s ECOSE® tehnologijom potrebno je manje energije nego za proizvodnju s tradicionalnim vezivom.

JESTE LI ZNALI?

Knauf Insulation proizvodi od mineralne vune s ECOSE® tehnologijom nisu nalik drugoj izolaciji – oni su zemljano-smeđe boje bez dodatka umjetnih boja, pigmenata ili akrila. U isto vrijeme i dalje posjeduju izvrsne toplinske i zvučne izolacijske karakteristike, kao i mehaničke karakteristike uz najviši razred reakcije na požar – A1 (negorivi materijali)! Izolirate li potkrovlje, kosi krov, pregradni zid ili pod, izolacija s ECOSE® tehnologijom je najbolje rješenje za vas.

Zašto je Knauf Insulation mineralna vuna ECOSE® bolja za vas?

  • Kvaliteta zraka u prostoru – mineralna vuna s ECOSE® tehnologijom nagrađena  je certifikatom ‘Indoor Air Comfort Gold Standard Certificate’ što znaci da doprinosi boljoj kvaliteti zraka u usporedbi s tradicionalnim izolacijama u prostoru gdje je ugrađena
  • Zelena gradnja - zbog visokog sadržaja recikliranih sirovina, veziva za koje se troši manje energije u proizvodnji i bez dodanog formaldehida, mineralna vuna s ECOSE® tehnologijom doprinosi poboljšanju održivosti zgrada u koje je ugrađena.
  • Jednostavna za ugradnju - vezivo na bazi bio-materijala cini proizvode ugodnijim za rad, lakšim za rukovanje, rezanje i ugradnju te nema neugodnog mirisa

Među certifikatima koji korisniku daju jamstvo da se radi o kvalitetnim i održivim materijalima, a koje imaju Knauf insulation ECOSE® proizvodi su:

  • znak Green Mark za najbolji proizvod hrvatskog zelenog gospodarstva
  • znak Indoor Air Comfort 
  • znak Blue Angel

Škola izoliranja

1. Zašto izolirati
2. Sigurnosni aspekti izolacijskih materijala
3. ECOSE® technology: Prirodno je in!
4. Izolacija fasade
5. Izolacija kosih krovova i potkrovlja
6. Toplinska i zvučna izolacija podova
7. Izolacija pregradnih zidova
8. Izolacija stropa u podrumu
9. Izolacija fasada višestambenih zgrada
10. Niskoenergetski i pasivni objekti
11. SUPAFIL izolacija od mineralne vune za upuhivanje
12. Katalog proizvoda

KNAUF INSULATION d.o.o.
KNAUF INSULATION d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u preko 150 dućana u cijeloj Hrvatskoj te u BiH.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi