Kupaonica kao mjesto koje svakodnevno koristimo, a često nam služi i za relaksaciju nakon napornog dana, mora zadovoljiti više kriterija odnosno estetiku i funkcionalnost. Zato je bitno pažljivo isplanirati prostor, a za početak potražite inspiraciju i saznajte najnovije trendove u uređenju!

  • Nadgradni umivaonici odličan su izbor jer u ormariću imate puno prostora za pohranu, lako se održavaju i izgledaju vrlo elegantno.
  • Crni dekor uvijek privlači poglede jer je drugačiji od uobičajene bijele, a opet ga je lako kombinirati s drugim bojama.
  • Drveni dekor uvijek asocira na prirodu, samim time na opuštenost te daje smirenost prostoru. Jedan je popularnijih trendova.
  • Pločice manjih dimenzija cjenovno su prihvatljivije od većih, odlične su za manje kupaonice i detalje.
  • Terrazzo efekt dobro se uklapa u različite stilove i lagan je za održavanje. Također je vrlo efektan.
  • Zelene biljke su uvijek dobar izbor. Povećavaju opuštenost, popravljaju kvalitetu zraka i sprječavaju pojavu vlage i plijesni.

Detaljnije o trendovima i prijedloge kupaonskog namještaja potražite na linku.

KOLPA d.o.o. Metlika
KOLPA d.o.o. Metlika
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi