Planirate nabaviti novu kuhinju, ali niste sigurni kakve elemente i boje želite? Rješenje vašeg problema je program za crtanje kuhinje.

Svoju viziju kuhinje možete isprobati u programima koji uključuju tlocrt svih prostorija u kući ili stanu, a možete pronaći i program namijenjen isključivo kuhinjama.

Neki od programa u kojima možete crtati kuhinje su Sweet Home 3D, Easy Kitchen Design Software, Autodesk Homestyler, KitchenDraw, RoomSketcher i drugi.

Ako ste potpuni početnik predlažemo sljedeća tri programa!

1. Kitchen Planner

Ovaj program je besplatan i nije ga potrebno preuzeti već svoju buduću kuhinju možete kreirati online.

Kitchen Planner nudi razne mogućnosti, od odabira tipa kuhinje, vrste namještaja, do postavljanja kuhinjskih vrata i prozora. Pruža širok izbor dizajna, boja i materijala.

2. IKEA Kitchen Planner

Ako ste među ljubiteljima IKEA namještaja svidjet će vam se ovaj alat jer u program možete virtualno prenijeti sve iz njihovog asortimana. Pomoću besplatnog softvera možete mijenjati modele ormarića, polica, aparata i drugih elemenata.

IKEA Kitchen Planner koristan je alat i zbog toga što će vam izračunati cijene elemenata. Gotov popis možete isprintati i odnijeti u trgovinu.

3. Homestyler

Kroz program Homestyler možete izraditi 2D tlocrt čitavog interijera. Preporučuje se za izradu kuhinje jer sadrži jednostavno sučelje putem kojeg možete birati namještaj, aparate, dekoracije. Završni izgled kuhinje možete pogledati kroz 3D pregled.

Tlocrt svoje buduće kuhinje možete kreirati skroz od početka ili odaberite neki od ponuđenih tlocrta.

U programima za crtanje kuhinje možete birati ponuđene materijale, slagati namještaj po svom ukusu, podešavati dimenzije elemenata i nadograđivati ih. Svakako su idealno rješenje za sve vas koji se mučite s odabirom boja i dvoumite se oko raznih detalja.

Kroz programe koje je vrlo lako pronaći na internetu možete napraviti više primjera kuhinja i odabrati najbolju za vaš dom.

Više:
Program za crtanje kuća: Top 9 prijedloga!
Program za crtanje tlocrta: Top 10 prijedloga!
Program za crtanje vrtova
Program za crtanje dnevnog boravka ili sobe

Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi