Euroval® podno grijanje  – ovalna cijev Φ24x17mm za ugradnju u estrih (mokra ugradnja)

Modularnim polaganjem Euroval® sigurnosne cijevi postiže se optimalna ugodnost. U području vanjskog zida postiže se veća snaga grijanja zahvaljujući užem razmaku pri postavljanju. Veće prostorije podijeljene su u nekoliko krugova grijanja. Ovalna geometrija jamči savršen položaj cijevi u luku.

 

Podni modul – podni modul pločastog oblika (cijelom površinom griju i hlade) za suhu ugradnju u kompletu s izolacijom – visina ugradnje 20mm

Elementi modula klima-pod M20 su najvažniji dio svakog podnog modula. Samo 10 mm ravni elementi spojeni su po cijeloj površini, visokoopteretivi su i imaju oblikovane priključke. Izvrsna značajka elemenata podnog modula M20 je mala visina sustava od 20 mm (bez podne obloge odnosno sloja za raspodjelu opterećenja).  Na podni modul mogu se izravno polagati stabilne podne obloge za raspodjelu opterećenja (debljine > 16 mm,
brodski pod). Za sve ostale podne obloge potreban je međusloj za raspodjelu opterećenja.
 
 
 

Jumboval® podno grijanje  – ovalna cijev Φ32x23mm za ugradnju u estrih, industrijske podove, vanjske površine

Jumboval® je grijanje zračenjem na velikoj površini. Čak su i niske temperature gornjeg sloja tla dovoljne za ugodno i blago zagrijavanje prostorije. Fiziološki optimalna temperatura tla i najniže brzine zraka osiguravaju zdravu radnu klimu.

Zahvaljujući sustavu Jumboval® postiže se velika snaga grijanja potrebna za industrijski sektor. Jumboval® prirodno površinsko grijanje jamči siguran ulazak čak i po najvećoj zimi. Odgovarajući položaj cijevi može se savršeno prilagoditi odgovarajućim zahtjevima. Prednosti sustava Jumboval® su superiorne u odnosu na konvencionalne sustave grijanja i to nalazimo u sustavu Jumboval®.

 

 

 
HARREITHER d.o.o.
HARREITHER d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi