HARREITHER d.o.o.
Opis djelatnosti

U ponudi Harreither asortimana nudimo sljedeće proizvode za površinsko grijanje i hlađenje, te njihovo upravljanje:

Podno grijanje (mokra i suha ugradnja)

- Euroval – ovalna cijev Φ24 x 17 mm za ugradnju u estrih (mokra ugradnja)

- Jumboval – ovalna cijev Φ32 x 23 mm za ugradnju u estrih, industrijske podove, vanjske površine

- Podni modul – podni modul pločastog oblika (cijelom površinom griju i hlade) za suhu ugradnju u kompletu s izolacijom – visina ugradnje 20mm

 

Zidno grijanje i hlađenje (mokra i suha ugradnja)

- Hitherm - zidni registri različitih dimenzija za mokru ugradnju (žbuka)

- Hitherm Compact – zidni registri različitih dimenzija, kompaktne izvedbe (dolaze u postojećem stanju S Knauf ili Farmacell završnom pločom) za suhu ugradnju

 

Stropno grijanje i hlađenje (mokra i suha ugradnja)

- Aktivacija betonske jezgre – Euroval ili Jumboval cijev postavljenja u stropu, prije izlivanja betonske jezgre (mokra ugradnja)

- Hitherm strop – stropni registri različitih dimenzija za mokru ugradnju (žbuka)

- Stropni modul – stropni moduli pločastog oblika (cijelom površinom griju i hlade), različitih dimenzija za ugradnju u prostore sa spuštenim stropom (suha ugradnja)

 

UNIVERSUM – Automatska regulacija

- Slobodno regulirajuća automatska regulacija koja osim mogućnosti vođenja instalacije grijanja i hlađenja (strojarnica, distribucija...) može voditi i neke druge stvari kao što su rasvjeta, rolete, navodnjavanje i još mnogo toga

- Mogućnost upravljanja na daljinu preko Harreither Gen7 aplikacije dobavljive na svim platformama (Google Play, Apple Store...)


Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Koliko nam je poznato tvrtka Harreither je jedina tvrtka u Europi koja se ikad bavila specijalizirano površinskim sustavima grijanja i hlađenja, i to čini već 41 godinu. Veliki značaj tvrtka polaže u istraživanje i razvoj , te ima 40 patentom zaštićenih proizvoda i robnih marki.

Harreither sustavi nude optimalan spoj zdravog stanovanja, uštede energije i iskorištavanja, zelenih, obnovljivih izvora energije.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi