Hitherm - zidni registri različitih dimenzija za mokru ugradnju (žbuka)

Hitherm® zidno grijanje i hlađenje je proizvedeno u Austriji prema najsuvremenijim metodama proizvodnje i stalno ga nadziru ovlašteni instituti za ispitivanje. Brojni certifikati potvrđuju visoku sigurnost sustava. Velike Hitherm® površine omogućuje najniže temperature polaznog voda.

Paralelno spajanje registara karakteriziraju kratki put protoka i brzo pružanje topline. Mala debljina žbuke osigurava brzu i učinkovitu predaju topline u prostoriju i ukućanima.

Hitherm Compact – zidni registri različitih dimenzija, kompaktne izvedbe (dolaze u postojećem stanju sa Knauf ili Farmacell završnom pločom) za suhu ugradnju

Hitherm® Compact Plus predstavlja simbiozu zidnog grijanja zračenjem u tehnologiji registara i elemenata suhe
gradnje. Sastoji se od kompozitnih ploča sustava od Fermacell ploča za suhu gradnju s tvornički fiksno zalijepljenim Hitherm® Plus visokoučinkovitim registrima i izolacijom sustava (PS).
 
Hitherm®Compact Plus krug grijanja obično se sastoji od Hitherm® Compact Plus ogrjevne (i rashladne) površine
i Hitherm® Plus priključnih vodova (O 21 mm).
 
Dodatni sastavni dijelovi sustava su HARREITHER razdjelnik sustava (za grijanje i hlađenje) i, ovisno o profilu zahtjeva, pripadajuće regulacijske komponente (npr. sustav Universum® Homemanagement). Potrebno je pripremiti prikladnu montažnu podlogu primjerice u obliku letvica ili profila na licu mjesta.
 
HARREITHER d.o.o.
HARREITHER d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi