Za vašu kuću iz snova!

DODANA VRIJEDNOST

Izdržljivi betonski proizvodi pružaju jednostavno i elegantno rješenje za poboljšanje kvalitete boravka na otvorenom i dodaju vrijednost vašoj okolini i nekretnini.

ATRAKTIVNOST

Betonski opločnici dostupni su u bezbrojnim kombinacijama (široka paleta boja za svačiji ukus), oblici, veličine, teksture i različite metode površinske obrade.

IZDRŽLJIVOST

Betonski opločnici mogu služiti svojoj namjeni više od 30 godina ako se pravilno postave i održavaju. Ostale vrste vanjskih proizvoda imaju kraći vijek trajanja. Svi naši opločnici izrađeni su dvoslojnom metodom s gornjim slojem  od silicijevog dioksida (čisti kvarc), koji znatno povećava otpornost na habanje. Budući da su i dodatno hidrofobirani otporni su na smrzavanje u prisutnosti soli i topljenja. Opločnici su pogodni i za zimsko čišćenje snijega.

EKOLOGIJA

Betonski opločnici su zbog dimenzioniranog prostora između opločnika – fuge, ekološko rješenje jer omogućuju obogaćivanje podzemne vode i tako pozitivno utječu na EKO sustav, na zalihe i isparavanje pitke vode i manje se zagrijava atmosfera! Ne opterećuju uređaje za pročišćavanje otpadnih voda i kanalizaciju, kao i druge nepropusne popločane površine (beton, asfalt, tiskani beton, terazzo ploče...).

ODRŽAVANJE

Betonski opločnici su jednostavni za održavanje i stoga su praktični jer ne stvaraju dodatne troškove održavanja. U proizvodnom procesu su hidrofobirani do te mjere da je znatno smanjeno upijanje tekućine, čiste i prljave, tako da se većina prljavštine prirodnim putem uklanja s popločane površine; a fizički je uklanjamo metenjem klasičnom metlom - četkom, strojem za pometanje ili ispiranje vodom. Zbog različitih uzroka, npr. izrada raznih vodova, instalacija, šahta…, intervencija u nosivom sloju je moguća bez posebnih problema uklanjanjem popločane površine, što se nakon završene intervencije ni ne opazi.

BIROKRACIJA

Betonski opločnici vrlo su popularni zbog njihove jednostavne ugradnje i cjenovno pristupačni, a čak i za veće objekte i površine građevinska dozvola nije potrebna.

OBLAK GROUP d.o.o.
OBLAK GROUP d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske i na području Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi