Fasada je važan element svakog objekta. Osim što ima ulogu kod vizualnog dojma, čuva toplinu objekta i osigurava udobno stanovanje. Budući da mora biti što otpornija na nepovoljne vremenske uvjete ključno je napraviti dobru izolaciju.

RÖFIX StoneEtics® pruža mogućnost izbora obloga koje zadovoljavaju najrazličitije potrebe koje se ne odnose isključivo na arhitekturu samog objekta, već uključuju i urbani kontekst. Možete se odlučiti za mozaik, klinker pločice, tanke ciglene pločice, keramičke pločice, prirodni ili umjetni kamen. Time se ispunjavaju prednosti jednostavne ugradnje toplinsko-izolacijskih sustava za proširenu mogućnost dizajniranja težih obloga i obloga velikih formata.

Fotogalerija (7)

RÖFIX d.o.o.
RÖFIX d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija proizvoda u trgovinama građevinskim materijalom po cijeloj Hrvatskoj. Djelujemo i na području Albanije, Austrije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Italije, Kosova, Slovenije, Srbije i Švicarske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi