Zahvaljujući novoj ulozi kupaonice i razvijenim, modernim kupaonskim proizvodima, održavanje svakodnevne higijene puno je lakše, jednostavnije i brže.

Sasvim novu dimenziju higijene pruža WC školjka s bideom TECEone o kojoj smo pisali ranije – članak možete pogledati ovdje. S obzirom na to da je ono što se događa iza zida jednako važno kao i ono što je vidljivo ispred zida, kod ugradnje WC-a TECEone preporučujemo kombinaciju s TECE vodokotlićima.

Ugradbeni okvir i vodokotlić


1. Modul za mokru ugradnju; 2. Set za mokru ugradnju modula; 3. Modul za suhu ugradnju; 4. Set za suhu ugradnju modula

Učinkovitost nekog proizvoda dolazi do potpunog izražaja tek u sustavu. I postaje cjelovitim rješenjem. Tako je i WC s funkcijom bidea koncipiran kao "timski igrač".

Zahvaljujući praktičnim nadogradnim setovima za suhu i mokru gradnju, zidne ploče uvijek su ispravno pozicionirane. Topla voda se zatim priključuje kratkim spajanjem na vod tople vode s cirkulacijom.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi