Nova dimenzija higijene: WC školjka s bideom TECEone


Užurbani način života, stres i svakodnevnica ne ostavljaju nam uvijek puno vremena za opuštanje, brigu o pravilnoj prehrani i zdravlju. Oaza našeg opuštanja svakog dana, bar na kratko, je kupaonica.

Prema jednom istraživanju 43% ljudi izjavilo je da kupaonicu smatra svojim utočištem i jedinim mjestom na kojem mogu imati vremena za sebe. 39% njih sklono je bijegu u kupaonicu kad žele u miru razmišljati.

Američko istraživanje iz 2018., provedeno na 2500 ljudi, pokazalo je da u kupaonici i na WC-u provodimo značajan dio vremena, čak sat i 45 minuta muškarci i 85 minuta žene tokom jednog tjedna.

Za usporedbu to je vrijeme koje je potrebno prosječnom čitatelju da dva puta godišnje pročita epski Tolstojev roman Rat i mir, koji broji 1500 stranica. To potvrđuje koliko je ta jednostavna prostorija promijenila svoju ulogu tokom desetljeća i kolika joj važnost danas pripada.

S novom ulogom kupaonice, kupaonski proizvodi danas imaju novu dimenziju koja omogućava još lakše, jednostavnije, brže i ekonomičnije održavanje svakodnevne higijene. Kod slavina umivaonika koriste se perlatori koji miješanjem vode sa zrakom značajno smanjuju potrošnju vode, tuš slušalice s različitim vrstama mlaza pružaju opuštajuće efekte masaže, dok pod nadglavnim tušem možete iskusiti osvježavajući mlaz tropske kiše.

Jedan značajan pomak dogodio se i u segmentu programa WC školjki i bidea. Proizvod koji uspješno objedinjuje ovaj opće prihvaćeni duo u jednu cjelinu je WC školjka s funkcijom bidea, koji se može pronaći i pod nazivom WC tuš ili WC bide. O čemu se radi?

Radi se o WC školjci s bideom koja se istovremeno koristi za obavljanje nužde, ali i za održavanje higijene intimnog područja. Iako na prvi pogled možda izaziva nedoumice, ovaj proizvod je dobro poznat i prihvaćen već dugi niz godina širom Europe, ali i u svijetu.

Mnogi će prvo pomisliti kako je moguće da se jedan proizvod koristi za tako dvije potpuno oprečne radnje i koliko je to higijenski.

Svako pitanje je na mjestu i zato ćemo funkcioniranje pojasniti na primjeru WC školjke s bideom TECEone. Prvo i osnovno po čemu se TECEone razlikuje od sličnih proizvoda ostalih proizvođača je da za njegovo funkcioniranje nije potrebna struja.

Funkcijom tuša, cijevi za higijenu intimnih područja upravlja isključivo pritisak vode. Topla voda za higijensko pranje dolazi izravno iz cijevi.

To znači: nema komplicirane elektronike koja bi se mogla kvariti. Nema ni tehnologije za vašeg vodoinstalatera, koji može samostalno vršiti instalaciju i održavanje. TECEone zauzima prostor kao i klasična WC školjka.

Kako TECEone funkcionira?
Na TECEone WC školjci s funkcijom bidea, s lijeve i desne strane nalazi se po jedan gumb. Nakon obavljanja nužde, pomoću lijevog okretnog gumba namješta se ugodna temperaturu vode za pranje do 38 C, brzo i precizno.

Desni okretni gumb preciznu kontrolira količinu vode do 5 L u minuti. Pritisak vode izbacuje ručicu tuša koja je integrirana u WC školjci i pranje počinje. Ovime dobivate isti doživljaj i ugodu kao kod tuširanja i održavanja higijene pod tušem, s mekanim, toplim mlazom vode koji nježno pere i ne ostavlja ništa za sobom, osim čiste svježine. Nakon pranja ručica tuša uvlači se na svoje mjesto u WC školjku.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi