Planirate li gradnju kuće, obratite posebnu pozornost kod projektiranja ravnog krova – napravite tako da bude spreman za ugradnju fotonaponskih panela, bilo odmah za vrijeme gradnje, ili kasnije. Izbor izolacije također je iznimno bitan, a u nastavku teksta saznat ćete zašto.

Zeleni izvori energije u današnje vrijeme sve više dolaze u fokus rasprava na europskoj razini. Energetska učinkovitost potrebna je ne samo za novogradnju već i kod rekonstrukcija i obnove postojećih građevina.

Naravno, nemoguće je očekivati da su svi krovovi spremni za takvu vrstu instalacije i da mogu odgovoriti na određene zahtjeve. Do problema dolazi ako krov nije projektiran da podnese odgovarajuće točkasto opterećenje. Naime, kod izvedbe hidroizolacije, a i kod postavljanja fotonaponskih panela, dolazi do intenzivnijeg prometa ljudi i materijala. Kasnije je i za održavanje nužan pristup krovu. Dio rješenja je kvalitetna ROCKWOOL kamena vuna za izolaciju.

Saznajte što sve treba uzeti u obzir kod ravnih krovova s fotonaponskim sustavom, kako zadovoljiti tehničke parametre krovova za hidro i toplinsku izolaciju te cjelokupnu nosivu ovojnicu za dugoročnu iskoristivost krovne konstrukcije, pogledajte video te preuzmite besplatan vodič...

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi