Zabavite se u svijetu kreativnosti, saznajte o lijepim stvarima oko nas, inspirirajte se trendovima u dizajnu, razmišljajte u bojama, otkrijte svoj stil.

Edukativne radionice:

  • Dekoriranje blagovaonskog stola za obiteljska druženja, blagdane i svečane prilike (boje, materijali, trendovi, kreativna inspiracija, bonton)
  • Dekoriranje hotela i restorana

  • Boje u dizajnu (trendovi, stilovi, sheme, simbolika, psihologija)
  • Sezonske dekoracije u stambenim i poslovnim interijerima
  • Izrada kreativnih dekoracija

Voditeljica edukacija: Danica Maričić, dizajnerica i urednica globalnog web magazina o dizajnu i arhitekturi – Archi-living.com

Kontakt i informacije:

Archi-living.com

Webgradnja.hr

Coolinarika.com

Image
Danica Maričić
 

Profesionalno iskustvo stekla sam na području dizajna interijera, novinarstva, marketinga & odnosa s javnošću. Kreiram promotivne aktivnosti klijenata, kao i njihovu komunikaciju s ciljnim javnostima (kreativno pisanje (priopćenja, članci, intervjui), osmišljavanje brošura, kataloga, časopisa, oglasa, internetskih stranica i portala; planiranje i organizacija evenata…). Na taj način se izravno utječe na jačanje pozicije na tržištu i povećanje prepoznatljivosti tvrtke / robne marke. Također, vodim poslovne seminare na temu "Izgradnja imidža tvrtke putem dizajna poslovnih i komercijalnih prostora".

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi