Transport kontejnera helikopterom pri intervenciji vojnih snaga u austrijskim divljim Alpama

Specijalist za fleksibilne prostorne sustave u području primjene u situacijama humanitarne krize i katastrofe

Liječnicima bez granica, Crvenom križu i drugim nevladinim organizacijama (NGO) važna je dokazana kvaliteta uredskih i stambenih kontejnera poduzeća CONTAINEX i to također i u najudaljenijim regijama kao što je primjerice Haiti ili Pakistan.

Brza podrška

U situacijama humanitarne krize i katastrofe važan je svaki sat. Stoga činimo sve što možemo kako bismo Vam u najkraćem mogućem roku pomogli pri osmišljavanju mobilne bolnice. Naša podrška seže od projektiranja preko transporta, postavljanja pomoću vlastitih timova pa sve do demontaže prostornih rješenja specifičnih za klijenta – i to diljem svijeta.

Naša vlastita europska proizvodna mreža omogućuje nam kratko vrijeme isporuke. Raspolažemo i flotom za najam s više od 25.000 uredskih i stambenih kontejnera. Dugogodišnja i uska suradnja s našim prijevozničkim partnerima (između ostaloga LKW WALTER) pomaže pri optimizaciji transportnih puteva i osigurava isporuku u roku.

Detaljno planiranje projekta usklađeno s klijentovim potrebama:

 • Prostorno planiranje
 • Montaža
 • Adaptacija
 • Transport
 • Demontaža
 • Promjena lokacije


Humanitarna akcija: Bolnica u Pakistanu

Pri uređivanju centrala za pomoć za žrtve i pomagače CONTAINEX ima desetljećima dugo iskustvo u tuzemstvu i inozemstvu. Mi djelujemo kao podrška na svim kontinentima i vrlo usko surađujemo s humanitarnim organizacijama kao što su Liječnici bez granica, Crveni križ itd.

Isporuka prostornih sustava CONTAINEX u izvedbi Transpack omogućuje povoljne mogućnosti transporta uz uštedu prostora, primjerice i zrakoplovima ili brodom u prekomorskim kontejnerima.

Rješenja za svaku primjenu

Ovisno o trajanju razrađuju se privremena ili trajna rješenja usklađena sa svrhom primjene. Naši mobilni prostorni sustavi upotrebljavaju se za najrazličitija područja, npr. stambeni smještaj, urede, sanitarne sustave pa sve do bolnica.

Fleksibilne prostorije za sve potrebe:

 • Operacijska dvorana
 • Ambulanta
 • Kantina
 • Spavaonica
 • Dnevni boravak
 • Sanitarna prostorija
 • Skladište
 • WC

Ovisno o klijentovu zahtjevu i klimatskim uvjetima prostorni sustavi CONTAINEX mogu se izvesti s najmodernijim varijantama izolacije, uređajima za grijanje i klimatizaciju te brojnom dodatnom opremom.


Bolnica na Haitiju

Naše proizvode nabavlja i UN (Ujedinjeni narodi), čime naši proizvodi uveliko doprinose osiguranju mira u mnogim zemljama. Česta svrha uporabe primjerice jest kontrola pristupa, sigurnosne ograde ili smještaji za vojnike, usklađeni sa standardnima poznatima iz domovine. No, od prostornih modula CONTAINEX izrađuju se i teretane, biblioteke ili društvene prostorije.

Dobro temperirane prostorije mogu se primjerice prilagoditi kao čajne kuhinje, praonice i zahodi. Oprema kao što su rebrenice, otklopno-zaokretni prozori ili zrcalne žarulje nude vrhunski komfor i dio su standardnog programa isporuke poduzeća CONTAINEX.

CONTAINEX se ponosi dugogodišnjim iskustvom u području kampova te brojnim provedenim projektima te zajedno s Vama razrađuje prostorna rješenja usklađena s Vašim specijalnim potrebama. Zahvaljujući našim fleksibilnim i lako zamjenjivim zidnim elementima i kratkoročnom dostupnosti svih potrebnih rezervnih dijelova prostorije se mogu i kasnije brzo i jednostavno preurediti. Specijalno školovani timovi za montažu jamče brzo sastavljanje odnosno kasniju prilagodbu ili demontažu (i preseljenje) ako je sustav ispunio svoju svrhu i ako Vam više nije potreban ili ako je potreban na nekom drugom mjestu.

Više slika pogledajte u galeriji…

Fotogalerija (6)

CONTAINEX CONTAINER-HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.
CONTAINEX CONTAINER-HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupno na području cijele Europe te BiH, Crna Gora, Makedonija i Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi