BIOROCK pruža revolucionarno, učinkovito i pouzdano rješenje za obradu otpadnih voda. Vrlo kompaktan, naši su sustavi slobodni od ventilatora ili aeratora. Ne trebaju nikakvu struju za proces obrade, što dovodi do minimalnih troškova održavanja i popravaka, najnižih operativnih troškova i najdužih intervala pražnjenja predtaložnika.

BIOROCK® uređaji su idealni u uvjetima gdje nema stalnog pritoka otpadne vode i gdje je pritok otpadne vode oscilirajući. Uređaji funkcionalno rade kod povremenog dotoka otpadne vode, čak i ako mjesecima nema pritoka otpadne vode.

Sustav pročišćavanja funkcionira u potpunosti bez elektro pogonjenih komponenti i daje naglasak ekološki prihvatljivim uvjetima rada. Milijuni složenih organizama razgrađuju otpadnu vodu tiho i konstantno.

Struktura BIOROCK spremnika je takva da može biti ugrađen u gotovo svim tlima i uvjetima u zemlji, poput visokih podzemnih voda. Idealni su za obiteljske kuće, vikendice, kampove, hotele, motele itd. Također, postoji mogućnost nadogradnje na postojeću vodonepropusnu septičku jamu.

10 ključnih prednosti BIOROCK uređaja za pročišćavanje otpadnih voda:
  • 1. Trajni i pouzdani: Funkcionira i kad dugo nema pritoka otpadne vode.
  • 2. Najniži operativni troškovi: Nema mehaničkih i električnih komponenti
  • 3. Dugo razdoblje pražnjenja: Primarni spremnik zahtijeva pražnjenje samo svake 3-4 godine
  • 4. Kompaktan i lagan: "Plug and Play" – kao rezultat, instalacija je vrlo jednostavna i brza.
  • 5. Potpuno tih
  • 6. Nije potrebna struja, osim za pokretanje male pumpe za podizanje pročišćene vode, ako je potrebno
  • 7. Nema pokretnih dijelova: nema zamjenskih dijelova koji je potrebno mijenjati u uređaju za obradu otpadne vode
  • 8. Niski trag ugljika: budući da nije potrebna struja, emisije CO2 u proizvodnji električne energije nisu prisutne
  • 9. Za proces pročišćavanja otpadne vode nisu potrbne kemikalije
  • 10. Vrhunska kvaliteta ispusta: 2 stupnjaska obrada (Veliki primarni spremnik + Bioreaktor) – kao rezultat, BIOROCK pročištači su tolerantani na mlijeko, pivo, masti, tampone, pelene i sve vrste sanitarnih proizvoda.


Skrivena kućna ugradnja Biorocka.

Kao rezultat ovog kontinuiranog tehnološkog istraživanja i razvoja BIOROCK uvodi cijeli niz novih uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na tržište. Novi sustav za obradu otpadnih voda ECOROCK oslanja se na poboljšanu BIOROCK tehnologiju za optimalne, izuzetne rezultate tretmana otpadnih voda.

Instalaciju i puštanje u rad BIOROCK ECOROCK sustava treba izvesti BIOROCK obučeni i ovlašteni instalater. Vaš će vam instalater moći ponuditi ugovor o održavanju. Jamstvo BIOROCK vrijedi samo ako je uređaj održavan od BIOROCK obučenog i ovlaštenog instalatera. Ako ste zainteresirani za ponudu za BIOROCK sustav molimo vas pošaljite upit i vrlo rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja.

BIOROCK CROATIA
BIOROCK CROATIA
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi