BIOROCK CROATIA
Opis djelatnosti
BIOROCK - ekonomska i ekološka rješenja za probleme obrade otpadne vode, pružajući najbolju uslugu i kvalitetu našim korisnicima.

BIOROCK sustavi pročišćuju otpadnu vodu do iznimne kvalitete, puno više od nacionalnih standarda, omogućujući najčešće izravno otpuštanje u vodotok, poput rijeka i potoka, ovisno o lokalnim i nacionalnim regulacijskim uvjetima.

BIOROCK proizvodi se mogu koristiti za čišćenje otpadnih voda od npr. jedne kuće do javnih mjesta poput restorana, hotela, škole, trgovačkog centra, kampirališta kao i drugih objekata.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Naše male jedinice za pročišćavanje otpadnih voda mogu instalirati obučeni i ovlašteni BIOROCK stručnjaci, vodoinstalater ili sami. BIOROCK pruža detaljan priručnik za instalaciju i smjernice za lokalnog instalatera po vašem izboru.

BIOROCK je osnovan 1988. i danas je međunarodno priznata i iskusna tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u području pročišćavanja otpadnih voda. BIOROCK ima potpun sadržaj: vlastita istraživanja i razvoj, proizvodni pogoni i međunarodna prodaja kao i mreža tehničke podrške.

BIOROCK tim stručnjaka sastoji se od profesionalaca koji su predani svom radu i ekološkom izazovu da se zaštite vode.

U našim istraživanjima usmjeravamo energiju u razvoj novih načina tretmana vode, testiranih u ''živom'' okolišu u suradnji s državnim centrom za istraživanje.

Naš odjel Istraživanja i razvoja opremljen je najboljim i najnovijim softverom za dizajn i u mogućnosti je dizajnirati najbolje spremnike, ovladavajući varijablama poput čvrstoće materijala, otpornosti tla i vodenog tlaka, geometriji i debljini stijenki.

U posljednjih 25 godina, BIOROCK je implementirao uspješne projekte diljem svijeta.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi