Zadnjih godina sve je popularnija instalacija zvjezdanog neba u stropnoj monolitnoj gipskartonskoj oblozi izvedena svjetlovodnim vlaknima. Razlikuju se različite izvedbe ove atraktivne instalacije. Česte su izvedbe u kitu staklenim svjetlovodima ili sintetičkim svjetlovodima gdje se dobije u kompletu snop određenog broja svjetlovoda, određene duljine, s izvorom svjetla u obliku projektora s LED ili halogenom žaruljom. Optimalno je 30-40 svjetlovodnih izvoda po m2 površine stropa i svjetlovodni projektor na dostupnom mjestu radi servisa. Kit najčešće nije primjeren za svaki prostor zbog formata površine stropa. Za samu izvedbu su potrebni određeni preduvjeti, alat, iskustvo. Tako da rezultat primjene kita u samogradnji ne daje očekivani efekt, već predstavlja razočaranje.

Mi smo do sad izveli preko 1000m2 svjetlovodnog zvjezdanog neba i imamo dovoljno iskustva da možemo garantirati očekivani efekt i zadovoljstvo korisnika ovom atraktivnom svjetlosnom instalacijom u prostoru ako je kvalitetno izvedena. Naša ponuda je specifično pripremljena za svaki pojedini prostor jer ne nudimo instalaciju u kitu.

Za ponudu je bitan oblik i veličina površine za aplikaciju i pozicija projektora u odnosu na tu površinu. Na upit za preliminarnu ponudu odgovaramo u roku 24 sata, a na osnovu usuglašenih uvjeta izvedbe radionička priprema svjetlovoda za ugradnju traje 1-2 radna dana i na kraju instalacija na površini do 10m2 traje 1 radni dan. Ponuda sadrži ugrađen svjetlovodni snop sintetičkih svjetlovoda u 5 različitih debljina spojen na LED svjetlovodni multifunkcijski projektor na daljinsko upravljanje.

Sve detalje možete saznati na našoj web stranici www.hal-croatia.com ili nas kontaktirajte bez obaveze E-mailom na
zoran@hal-croatia.com .

Izvor: Hal d.o.o.

HAL d.o.o.
HAL d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Austrije, BiH, Crne Gore, Italije, Kosova, Makedonije, Njemačke, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi