HAL d.o.o.
Opis djelatnosti
Projektiranje, prodaja, izrada i montaža rasvjetnih tijela i rasvjetnih sustava po narudžbi. Rasvjetu projektiramo i izvodimo u različitim objektima: prodavaonice, stambeni prostori, muzeji, škole, odvjetničke kancelarije, zdravstvene ustanove, poslovni i gospodarski prostori, ugostiteljski objekti, obrtničke radionice...

U ponudi imamo:
- Specijalna rasvjeta (LED rasvjeta, elektroluminiscentna i svjetlovodna rasvjeta).
- Dekorativna rasvjeta, vanjska rasvjeta i tehnička rasvjeta (šinski reflektori, ugradna tehnička rasvjeta, ugradni reflektori, viseće tehničke svjetiljke, ugradna halogena rasvjeta, viseća halogena/fluo rasvjeta).

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka HAL je nastala 1991. godine privatnom inicijativom osnivača s idejom da se smisao za industrijsko oblikovanje i oblikovanje prostora objedine u proizvodnji dekorativne rasvjete jednostavnih oblika i konstrukcije. Ubrzo je proizvodni program radionice naišao na pozitivne odjeke sa tržišta i pretvorio ideju u djelo.

Mnogobrojni poslovni i stambeni prostori osvanuli su u novom ruhu, prepoznatljivom po dopadljivoj i funkcionalnoj rasvjeti. Proizvodnja malih serija i sposobnost prilagođavanja proizvodnog programa povremeno specifičnim oblikovnim i funkcionalnim zahtjevima naišla je na dodatno odobravanje medu arhitektima. Usporedo s proizvodnjom i jednako važno razvijao se pristup korisnicima. Osnovna ideja po kojoj je tvrtka i danas cijenjena medu arhitektima je razumijevanje zahtjeva sa stanovišta arhitekta, a ne trgovca.

Pojavom zahtjevnijih zadataka javila se potreba za dopunom ponude tehničkom rasvjetom. Tu je nakon pažljivog izbora započeo višegodišnji partnerski odnos s renomiranim svjetskim proizvođačima rasvjete. Sredinom devedesetih pojavio se konkretniji interes za svjetlovodnu rasvjetu.

Ovu mladu granu svjetlotehnike, koja zahtjeva posebnu edukaciju, smisao za arhitektonski detalj kao spoj tehnologije i oblikovanja, među prvima je predstavila tvrtka HAL na našem tržištu u jednom novom svjetlu zahvaljujući kvalitetnom međunarodnom partnerskom odnosu. Danas je HAL uz vlastito iskustvo potpomognuto potporom svjetski priznatog partnera, te uz tehnički potencijal u mogućnosti odgovoriti na svaki zadatak u primjeni svjetlovodne rasvjete.

Sa sjedištem u Varaždinu i mnogobrojnim partnerima širom Hrvatske i inozemstva djelatnici tvrtke HAL će nastaviti uspješno pomagati u rješavanju svjetlotehničkih i oblikovnih problema na opće zadovoljstvo kako angažiranih inženjera i trgovaca tako i krajnjih kupaca. Kod toga ce uvijek biti osnovni cilj zadovoljiti namjenu poštivajući visoke oblikovno funkcionalne kriterije uz neizbježno uvažavanje ekonomičnosti pojedinog projekta.
Reference
Brojne prodavaonice, stambeni prostori, muzeji, škole, odvjetničke kancelarije, zdravstvene ustanove, poslovni i gospodarski prostori, ugostiteljski objekti, obrtničke radionice. Kompletan popis pogledajtne na linku Reference.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi