Pogled na novu Weishaupt Aeroblock® monoblok dizalicu topline zrak/voda s prirodnim rashladnim sredstvom R290 (propan)

S Aeroblock® WAB 8 i 11 (modulirajuće izvedbe do 8 ili 11 kW), Weishaupt predstavlja novu generaciju monoblok dizalica topline.

Prirodno rashladno sredstvo R290 (propan) puni se u hermetički zatvoren rashladni krug.

Obloga s akustičnim izolacijom u kombinaciji s optimiziranim aluminijskim lamelama i inovativnom tehnologijom ventilatora osigurava vrlo tih rad. To znači da se Aeroblock® može koristiti i u gusto naseljenim područjima.

Sa inovativnim rashladnim krugom omogućen je rad dizalice topline bez dodatnog grijača pri minimalnoj temperaturi od -22 °C i temperaturi polaznog voda do 70 °C.

Srce sustava je BlueFin isparivač s posebno velikom površinom za primanje energije okoliša od 24 m² (8 kW) ili 35 m² (11 kW) i elektronskim ekspanzijskim ventilom s brzim pokretanjem za grijanje, hlađenje i odmrzavanje.

Inovativni "Low Sound" spiralni kompresor s brzom inverterskom tehnologijom omogućuje vrlo gladak rad uz brzo postizanje specificiranih zadanih vrijednosti i dugovječnost. Kompletan sustav odzrake i odvajanja nečistoća zaokružuje visoku razinu standardne opreme.

U kombinaciji s kombiniranim spremnikom WKS LE #4 s integriranim upravljanjem, instalacija sustava je izuzetno jednostavna.

Primjer ugradnje nove Weishaupt Aeroblock® dizalice topline s kombiniranim spremnikom WKS LE #4

WEISHAUPT ZAGREB d.o.o.
WEISHAUPT ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi