WEISHAUPT ZAGREB d.o.o.
Opis djelatnosti

Weishaupt grupa s više od 4.000 zaposlenika ubraja se u vodeća poduzeća za plamenike, kondenzacijsku tehniku, dizalice topline, solarnu tehniku i automatizaciju zgrade.

Glavna jedinica je Max Weishaupt GmbH u mjestu Schwendi s vlastitim institutom za istraživanje i razvoj.

Poduzeće, koje je osnovano 1932. godine, od 2009. godine je ustrojeno kao holding: pod istim krovom nalaze se tri društva, koja posluju na području energetske tehnike, dobivanja energije i upravljanja energijom.

Ime Weishaupt sinonim je za pouzdanost, visoku kvalitetu i najbolji servis. Kao srednje poduzeće u privatnom vlasništvu dovoljno smo veliki kako bi s našom energetskom tehnikom bili uspješni u cijelom svijetu. A istovremeno smo dovoljno mali kako bi mogli raditi samostalno, odgovorno, fleksibilno i dosljedno.

Weishaupt razvija energetsku tehniku. Svojim gotovo 70-godišnjim iskustvom i znanjem u kondenzacijskoj tehnici proizvodimo funkcionalne sustave grijanja za plin i ulje, dizalice topline i plamenike za stanove i jednoobiteljske kuće, kao i za industrijske komplekse. Osim toga, naše je sustave grijanja moguće dopuniti obnovljivom sunčevom energijom. Sastavni dijelovi vrhunskih Weishaupt proizvoda: savjestan razvoj, visokokvalitetna obrada, velika sigurnost u funkcioniranju i maksimalna učinkovitost. Pri tome je jedna stvar posebno važna: dizajn prati funkciju.

Pouzdano istraživanje

Danas u Weishaupt istraživačkom i razvojnom centru oko 100 visoko specijaliziranih tehničara, konstruktora i inženjera razvija tehničke proizvode do faze serijske izrade. Ovdje se postavljaju temelji pouzdane Weishaupt tehnike.

Pouzdana proizvodnja

Naš je zahtjev maksimalna kvaliteta i preciznost. U svakom proizvodu krije se znanje i iskustvo naših kvalificiranih djelatnika, što je preduvjet uspješnog razvoja poduzeća. Weishaupt plasira na tržište samo temeljito usavršene uređaje i dijelove pribora, kako bi kod korisnika pouzdano obavljali svoju namjenu.

Pouzdani servis

Dobar servis za nas u Weishauptu predstavlja važan dio naše bogate i opsežne ponude. Kompetentni stručnjaci uvijek su na raspolaganju našim korisnicima, kad god je to potrebno. Redovitim školovanjem naših stručnih partnera, servisnih tehničara i djelatnika uvijek osiguravamo pouzdano funkcioniranje servisa.


Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi