Ne želite kupovati novi namještaj jer je i stari sasvim dovoljan, ali željni ste neke promjene. Namještaj je raspoređen na isti način već nekoliko godina te želite nešto promijeniti. Prostorija je postala dosadna i sve manje vremena želite u njoj provoditi jer se više ne osjećate ugodno kao i prije?

Uz nekoliko novih detalja, vaš dnevni boravak će postati veseliji i drugačiji. Ne morate puno toga mijenjati, a vaša će prostorija dobiti novo ruho.

Pogledajte što sve imate u dnevnom boravku te gdje sve imate mjesta. Nove zavjese na prozorima ili u nekim drugim bojama zasigurno su dobra ideja. Uz njih kombinirajte i nove jastuke za vašu sjedeću garnituru ili jednostavno stare jastuke obucite u nove jastučnice.

Promijenite i tepih ili ga dodajte. Samo te tri stvari već mijenjaju vašu sobu, a vi niste mijenjali puno toga. Dodajte tabure ili fotelju u sobu, a regale i police možete ukrasiti novim slikama i okvirima. Često je dovoljno promijeniti samo boju kako biste osvježili svoj prostor.

Nije potrebno uvijek kupovati novi namještaj kad su detalji ti koji sve mogu promijeniti. Dobra je ideja i preokrenuti sobu. Premjestite police, garnituru stavite na drugu stranu i soba će odmah djelovati drugačije i čišće.

Više o uređenju dnevne sobe pročitajte ovdje.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi