Većina vanjskih prostora imaju betonske podove bez završnog, zaštitnog sloja ili kamene podove gdje je upravo kamen taj kojeg treba štititi. Takvi podovi izloženi su svakodnevnom djelovanju atmosferskih utjecaja što kao posljedicu može imati razaranje materijala zbog smrzavanja upijene vode, stvaranje mrlja te pojavu mahovine i lišajeva zbog nečistoća koje upijaju.

Kako bi sačuvali izvoran izgled betonskih i kamenih podova i spriječili da voda sa svim nečistoćama uđe u strukturu materijala koristi se impregnacijski premaz DRACO SHIELD 110.

DRACO SHIELD 110 je proizvod koji odbija vodu i ulje te je namijenjen zaštiti površina u građevinarstvu. Štiti materijale od problema uzrokovanih prodorom vode i ulja te olakšava čišćenje mrlja sa površina.

Lako se nanosi na sve podloge, sprječava prodor tekućina na bazi vode i ulja, sprječava propadanje zaštićene površine uslijed ciklusa smrzavanja i odmrzavanja, ograničava pojavu eflorescencije, ograničava pojavu plijesni te omogućava lakše čišćenje tretiranih površina.

Osim toga, nevidljiv je nakon sušenja te UV otporan. U ekološkom smislu DRACO SHIELD 110 je izrazito "zeleni" proizvod, nezapaljiv, neotrovan, bez otapala i 95 posto biorazgradiv. Upotrebljava se za impregnaciju prirodnog kamena, betona, žbuke te za impregnaciju opeke i terakote!

Uradi sam:

1. Prije nanošenja ovog proizvoda, površina mora biti adekvatno pripremljena – bez labavih dijelova, čista, bez prašine i suha! Za čišćenje površine možete upotrijebiti DRACO CLEAN 100 / DRACO CLEAN 110. Za čišćenje betonskih površina i poliranog kamena upotrebljava se DRACO CLEAN 100, a za čišćenje štokovanog kamena DRACO CLEAN 110. Jednom kada je podloga pripremljena, vrijeme je da se prijeđe na konkretan postupak.

2. Za vrijeme aplikacije, zaštitite površine od drva, stakla, metala ili plastike. Prije upotrebe dobro protresite kanticu. DRACO SHIELD 110 ne razrjeđujte!

3. Nanosite ga četkom, valjkom, pumpom niskog tlaka ili natapanjem podloge.

4. Površina se tretira do zasićenja, u dvije ruke (preporučeno), nanoseći drugi sloj prije sušenja prvog. Zasićenje se manifestira kao stvaranje „kuglica" tekućine, koja više ne penetrira u podlogu.

5. Vrijeme sušenja iznosi 24 sata (bez kiše),a potpuna zaštita se postiže nakon 7 dana

Napomena:
  • Površina koja se tretira ne smije biti prethodno tretirana s nekim drugim sredstvom.
  • Proizvod nanosite pri vanjskoj temperaturi višoj od 5°C.
  • Ne nanosite DRACO SHIELD 110 kada pada kiša i pri iznimno vrućem vremenu.
  • Proizvod ne razrjeđujte i ne miješajte s drugim proizvodima.
DRACO d.o.o.
DRACO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka na području cijele Hrvatske. Djelujemo i u Srbiji i BiH preko partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi