DRACO d.o.o.
Opis djelatnosti

Projektiranje, proizvodnja i prodaja materijala nove generacije za izolacije i sanacije u graditeljstvu te pružanje besplatnih stručnih savjeta i uputa za rad.

Proizvode možete kupiti u specijalističkoj trgovini, DRACO GRAĐEVINSKA APOTEKA, gdje na jednom mjestu na jednostavan i razumljiv način možete dobiti stručne informacije, savjete i upute za rješavanje specifičnih problema u vašem domu uz izbor kvalitetnih, provjerenih i pouzdanih hidroizolacijskih i sanacijskih materijala.

Iza nas je 20 godina iskustva u izvođenju hidroizolacijskih i sanacijskih radova. Svako vlaženje ili propuštanje vode u vašem domu priča je za sebe, a „znati kako“ pristupiti problemu, na koje detalje obratiti pozornost i koje proizvode koristiti poseban su izazov.

Proizvodi: polimercementne hidroizolacije, poliuretanske hidroizolacije, jednoslojni krovni hidroizolacijski sustavi, bentonitne hidroizolacije, materijali za sanaciju i zaštitu betona, superlagani termobetoni, materijali za brtvljenje, zaštitni impregnacijski premazi, ostale hidroizolacije.

Proizvodi prema namjeni:
Hidroizolacija temelja, podruma i podzemnih građevina; hidroizolacija balkona, terasa i kupaonica; hidroizolacija trgova i ravnih krovova; hidroizolacija tunela i mostova; hidroizolacija bazena i vodosprema; podovi (epoksidni, poliuretanski, dekorativni); zaštita kamena i betona; prevencija gljivica i plijesni; brtvene trake; mase za brtvljenje; statička ojačanja; mase za injektiranje.


Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

DRACO, VIŠE OD HIDROIZOLACIJE

Ako ste se u životu bar jednom susreli s gradnjom ili renovacijom kuće ili stana, ako ste arhitekt ili građevinar, onda ste zasigurno dobro upoznati sa Splitskom tvrtkom DRACO.

Dinamična i brzorastuća tvrtka DRACO specijalizirana je za projektiranje, prodaju i inženjering u području hidroizolacija i sanacija, podova i ostalih popratnih radova u graditeljstvu.

Od samih početaka, tvrtka je okrenuta novim tehnologijama i njihovoj primjeni u graditeljstvu. Zbog odgovornog i profesionalnog rada stekli su izvrsnu reputaciju na tržištu kao vodeća tvrtka u svojoj branši. Predanost poslu i kvaliteti obavljenih projekata dovela je do toga da danas DRACO posluje ne samo u Hrvatskoj već i u regiji (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora).

Pogon u Muću objedinjuje istraživanje i razvoj proizvoda u moderno opremljenom laboratoriju i proizvodnju s potpuno automatiziranim postrojenjem. Pogoni su veličine 1200 četvornih metara, a sagrađeni su na zemljištu od 22.000 “kvadrata”. U svom asortimanu imaju više od 150 vrsta proizvoda. Svojim klijentima pružaju tehničku podršku za sve svoje proizvode a njihova je kvaliteta potvrđena certifikatom ISO 9001:2000, dok je briga za okoliš potvrđena certifikatom ISO 14001:2004.

DRACO, iza sebe ima više od 7 milijuna metara četvornih izoliranih površina, a o njima najbolje govore brojni referentni objekti kao što su Zračna luka Split, West Gate u Splitu, Tvornica JGL Rijeka ili Shopping centar Arena u Zagrebu…

Za svako svaku specifičnu situaciju DRACO nudi i specifično rješenje, predani prilagođavanju Vašim potrebama i donošenju brzih odluka prema promijenjenim okolnostima. Uz kvalitetne proizvode, tehnička podrška tijekom realizacije projekta ključan je faktor koji utječe na uspješan završetak projekta.

Prateći s velikom entuzijazmom svjetske trendove u graditeljstvu, građevini ali i arhitekturi, u svojim rješenjima primjenjuju stečena znanja kako u fazama projektiranja i izgradnje novih objekata tako i u sanacijama postojećih.

S toga, ako gradite  novi objekt, sanirate postojeći ili Vam je jednostavno potreban savjet, slobodno se obratite DRACO stručnjacima. Njihov je cilj pružanje najbolje moguće usluge: stručne tehničke podrške na gradilištu i u uredu uz pravodobnu isporuku materijala i konkurentnim cijenama!

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi