NADSTREŠNICE

U ljetnim mjesecima, kada se iz unutarnjeg životnog prostora selimo u vanjski, nadstrešnice za terase postaju prave oaze udobnosti. One su idealno rješenje za zaštitu od sunca, vjetra ili kiše te isto tako mogu biti pravi stilski dodatak vašem domu.

Ostvarite dodatni popust od 10% na već postojeće popuste na sve vrste tendi.

HELLA nadstrešnice su kvalitetno obrađene u detalje kako bi pomoću njih stvorili slobodni prostor za opušteni boravak u vlastitom eksterijeru.

PERGOLE

Uz nadstrešnice, tu su i HELLA pergole koje daju poseban mediteranski osjećaj te su, pored toga, praktična zaštita od kiše, jakog sunčevog zračenja i vjetra. U Vaš vrt i na terasu donose mediteranski ugođaj i osjećaj slobode.

Elegantno sjenilo, zaštita od iznenadnih pljuskova ili samo novi prostor na otvorenom – pergola tende u Vaš vrt i na Vašu terasu donose mediteranski ugođaj i osjećaj slobode.

Ventur

VENTUR je bioklimatska pergola tenda s pomičnim aluminijskim lamelama i vodoravnim krovom. Zatvorena čini vodonepropusnu zaštitu od kiše. Otvaranjem krova uz hlad dobivate i svježe strujanje zraka. Tako se terasa čak i u vrućim ljetnim danima pretvara u ugodnu oazu.

LED rasvjeta s mogućnošću prigušivanja kao opcija, u večernjim satima daje dodatno svjetlo za ugodnu atmosferu. Pergola tendu je moguće bočno zatvoriti okomitim sjenilom VENTUR SIDE i VENTUR SIDE M.

Ostvarite dodatni popust od 10% na već postojeće popuste na sve vrste tendi.

Ventur Side i Side M

Sjenila su razvijena specijalno za pergola tende VENTUR, kako bi zasjenila okomita polja, a da pri tome nije ugrožena optika strukture.

Sintesi

Pergola tenda SINTESI inovativni je model s preciznim i pouzdanim vođenjem platna koje u izvučenom stanju objedinjuje lakoću dizajna s odličnim svojstvima platna. Platno se vodi vodilicama, a mehanika je tako skrivena u posebno uskoj strukturi.

Čista estetika s praktičnim prednostima: uvučeni krov zahtijeva 20 posto manje mjesta nego kod uobičajenih konstrukcija.

Sintesi Free

Ova pergola tenda je idealna za podizanje vrijednosti i zasjenjivanje zimskih vrtova ili unutarnjih dvorišta. Bez problema se uklapa, budući da pogonski mehanizam platna zahtijeva vrlo malo mjesta.

Terra Side i Side M

Okomito sjenilo je razvijeno za zatvaranje pergola tenda bočno ili sprijeda pa stoga pruža dodatnu zaštitu od sunčevih zraka, ometajućeg vjetra i znatiželjnih pogleda. Također je prikladno za izravnu montažu kod lođa, balkona ili na postojećim otvorima u zidu. Platna za TERRA SIDE i TERRA SIDE M dostupna su u različitim dezenima, a TERRA SIDE M također dodatno i s prozirnim platnom.

Ostvarite dodatni popust od 10% na već postojeće popuste na sve vrste tendi.

Kontaktirajte nas na telefone 01/ 38 79 988, 091/ 38 86 873 i 091/ 30 01 100 ili posjetite naš izložbeni salon u Zagrebu, Zagrebačka cesta 201.

Fotogalerija (4)

HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi