HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
Opis djelatnosti

Proizvodnja, prodaja i ugradnja proizvoda za zaštitu od sunca i ostalih vremenskih utjecaja.

PONUDA OBUHVAĆA SLJEDEĆE GRUPE PROIZVODA:
- Sustavi kutija i ugradbeni elementi
- Vanjske Raffstore žaluzine i žaluzine
- Rolete
- Zimski vrt - sjenila
- Zaštita od insekata
- Tende
- Fasadna sjenila
- Unutarnje zaštite od sunca (sjenila)
- Upravljanje - automatika


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
HELLA - visoko kvalitetna tehnika u kombinaciji s estetskom formom i inovacijom.

Od 1959. godine HELLA razvija i proizvodi sustave za zaštitu od sunca i ostalih vremenskih utjecaja. Mjesto proizvodnje i glavno sjedište uprave je Abfaltersbah u Istočnom Tirolu, Austrija.

Mi smo jedan od vodećih europskih proizvođača sustava za zaštitu od sunca i ostalih vremenskih utjecaja. 2009. godine ostvarili smo, s 950 zaposlenih, promet od oko 125 milijuna EUR.

HELLA, specijalist za zaštitu od sunca i ostalih vremenskih utjecaja dosljedno slijedi kvalitetu; počevši od proizvodnje pa sve do Službe za korisnike.

Naš uspjeh se prije svega zasniva na:
- Najvećoj mogućoj kvaliteti naših proizvoda
- Stalnom angažmanu pri uvođenju novih i razvijanju postojećih sustava
- Stručnom, svestranom savjetovanju

Brojni patenti, o kojima svjedoči austrijski certifikat za kvalitetu i atest ISO 9001.

HELLA distributivni sustav također predstavlja odlučujući faktor našeg uspjeha. Vrlo svjesno smo odabrali način distribucije u vlastitoj nadležnosti poduzeća, koji čini savjetovanje, prodaju i uslugu.

Savršena montaža, koju vrše naši stručnjaci, jamči sigurnu dugogodišnju funkcionalnost proizvoda za zaštitu od sunca i ostalih vremenskih utjecaja. Više od 20 stručnih trgovina, širom Austrije i dvije podružnice u Južnom Tirolu stoje ne samo za kvalitetu, već i i za izvanrednu uslugu, koja se i očekuje od poduzeća HELLA.

Dodatni faktor uspjeha leži u strategiji poduzeća HELLA, koja se zasniva na povezivanju savršene obrade i tehnike s inovativnim dizajnom. Kako se poduzeće HELLA vlastitim patentima i modernim dizajnom pokazalo prema konkurenciji, dokazuju mnogi realizirani veliki projekti.
Reference
Na popisu stranaka nalaze se imena poput Uno-City, Sveučilište Beč, Postzentrum Nord, Tivoli-Stadion u Innsbrucku, bolnice, škole i velike poslovne zgrade banaka i kooperacija.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi