Smanjite ljetne temperature posjetom poslovnicama Petrokov

Svi vole udobnost, zar ne? No, znate li da Bergen pine klima uređaji u domu pružaju puno više od udobnosti? U životni prostor donose veću razinu sigurnosti i daleko bolju kvalitetu života. Ako još niste krenuli u potragu za idealnim klima uređajem, vrijeme je da se uputite u Petrokov poslovnice.

Potraga za idealnim klima uređajem nije laka. Valja zadovoljiti potrebe i mogućnosti, od financijskih pa do prostornih. Naime, od klime želimo puno više od samog rashlađivanja.

Uređaj koji posjeduje sve potrebne funkcije, ali je istovremeno lagan za upravljanje, ne zauzima previše prostora i dizajnom se uklapa u životni prostor, tih, nenametljiv ali prije svega funkcionalan i to sve unutar određenog budžeta? Zvuči nemoguće? Ne, ako govorimo o Bergen pine klima uređajima. Ventilator s četiri brzine, specijalno dizajnirano kućište, mogućnost 3D strujanja zraka, čime se osigurava veća udobnost i ugodna temperatura u domu.

Osim što griju i hlade, Bergen klime u sebi sadrže fotokatalitičke, multifunkcionalne, ionske i healthy filtere pa tako steriliziraju 99% bakterija u domu, viruse, kancerogene supstance, pljesni i tjeraju neugodne mirise, ali i štede energiju, čuvaju okoliš i ne proizvode buku, a uz sve to, savršeno se uklapaju u baš svaki dizajn životnih prostora.

Tu je i niska potrošnja električne energije, automatsko čišćenje, rad na niskim temperaturama te zaštita od smrzavanja i zaštita od niskog i visokog napona.

Bergen klima uređaji doista ispunjavaju svaku želju pa tako Wi-Fi upravljanje omogućuje kontroliranje uređaja putem mobilnog telefona, računala ili tableta i pretvaraju životne prostore u mjesta za uživanje.

Ponudu Bergen klima uređaja provjerite u Petrokov poslovnicama i ovog ljeta uz najbolji omjer uloženog i dobivenog uživajte ugodno rashlađenom domu.

PETROKOV d.o.o.
PETROKOV d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi