PETROKOV d.o.o.
Opis djelatnosti

Tvrtka Petrokov je prisutna na tržištu 31 godinu i bavi se prodajom opreme za centralno grijanje, vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu, keramiku i klimatizaciju.

Svojim je individualnim pristupom kupcima, pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima domaćih i svjetskih proizvođača, prerasla u tvrtku koja zapošljava 180 djelatnika, ubraja se među 300 najuspješnijih tvrtki u Republici Hrvatskoj, druga je na tržištu u svojoj branši te je na 10 mjestu na popisu tvrtki koje su utemeljene 1990. godine

Od 2012. godine tvrtka Petrokov djeluje na tržištu zajedno sa poznatom austrijskom tvrtkom Odörfer s kojom se zajednički usmjerava prema kvaliteti, dizajnu i najnovijim trendovima kako u svijetu kupaonica tako i u obnovljivim izvorima energije.

S preko 180 zaposlenika i u 9 poslovnica diljem države, jedni smo od nacionalnih lidera u ponudi:
- sustava za grijanje i hlađenje
- sanitarna keramika, sanitarne armature, sanitarna galanterija
- sustava obnovljivih izvora energije
- kada i tuš kada
- kupaonskog namještaja
- keramičkih pločica
- ostale ugradbene i instalacijske opreme

Petrokov je izvrstan odgovor na pitanje o odabiru grijanja i plinska opreme, klimatizacije, vodovoda, sanitarija i keramike.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Osim grijanja, hlađenja, sanitarija i keramike, Petrokov posebnu pažnju polaže na područje obnovljivih izvora energije. U sjedištu firme u Zagrebu-Sv. Klara, na krovovima skladišta postavljena je najveća solarna elektrana u Hrvatskoj.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi