PETROKOV d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka Petrokov djeluje na tržištu 25 godina i bavi se prodajom opreme za centralno grijanje, vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju.

Svojim je individualnim pristupom kupcima te pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima domaćih i svjetskih proizvođača, prerasla u tvrtku koja zapošljava 125 djelatnika i među 200 je najuspješnijih u Republici Hrvatskoj, te druga na tržištu u svojoj branši.

Od 2012. godine tvrtka Petrokov djeluje na tržištu zajedno sa poznatom austrijskom tvrtkom Odörfer s kojom se zajednički usmjerava prema kvaliteti, dizajnu i najnovijim trendovima kako u svijetu kupaonica tako i u obnovljivim izvorima energije.

Osim obavljanja osnovne djelatnosti, Petrokov posebnu pažnju polaže na područje obnovljivih izvora energije. U sjedištu firme u Zagrebu-Sv. Klara, na krovovima skladišta postavljena je najveća solarna elektrana u Hrvatskoj.

Posljednjih petnaest godina tvrtka Petrokov je proširila svoju ponudu programom opreme za kupaonice.

U našim centrima može se naći iznimno bogat izbor:
- keramičke pločice vrhunskih svjetskih proizvođača
- sanitarna keramika, sanitarne armature, sanitarna galanterija
- kade i tuš kade
- kupaonički namještaj.

Petrokov je izvrstan odgovor na pitanje o odabiru grijanja i plinska opreme, klimatizacije, vodovoda, sanitarija i keramike.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Petrokov - vaš partner za kvalitetnije stanovanje

Znate li za onaj naš slogan: "Mi smo tu zbog vas!"?

Možemo li na trenutak o njemu?

Recimo, pogledajte Vašu kupaonicu: kada, umivaonik, slavina, školjka, pločice....
Ili, uđite u Vašu dnevnu sobu: ambijent ugodnim dopunjava kvalitetan klima - uređaj....

Toplina doma u svakom njegovom kutku regulirana je snagom vrhunskog bojlera i radijatora...

A tek kuhinja, sa svim tim vodovodnim i plinskim uređajima, priključcima, instalacijama...

Sve što jednu kuću, dom, ured, poslovni prostor...osposobljava za ljudsko, normalno funkcioniranje, za život i rad obitelji i "poslovne obitelji", sve ćete pronaći baš kod nas - grijanje i plinska oprema, klimatizacija, vodovod i sanitarije, keramika itd. vrhunska domaća, europska i svjetska kvaliteta itd. najbolji proizvođači i brandovi - za svoj su "dom" izabrali nas - a mi smo PETROKOV!

I zato, i ne sumnjamo da smo već jednom kontaktirali, da smo se već jednom sreli, da ste već jednom od nas dobili kvalitetan proizvod koji i danas sa ugodom i sigurnošću bezbrižno koristite. Zato bi naš slogan mogao glasiti i "Mi smo već kod vas!!"

I ne bismo pogriješili, ni najmanje.

Tradicija i kvaliteta

Jer, osim kvalitete mi imamo i tradiciju. Naš osnivač, gospodin Krunoslav Petrokov, možda je baš u Vaš dom, prije više od dvadesetak godina, ugradio plinski sustav grijanja, koji i danas koristite i s kojim ste uvijek bili zadovoljni itd. Više od četvrt stoljeća iskustva - to mi zovemo "tradicijom"!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi