WC tuš svestran je i učinkovit element suvremene kupaonice, nudi poboljšanu higijenu, učinkovito korištenje vode, uštedu prostora i estetski nadopunjuje kupaonski prostor.

Kupaonica za suvremen i brz način života zahtijeva kvalitetnu i visokofunkcionalnu opremu. Fokus je na proizvodima i sistemima koji podupiru održivost, nude komfor u svakodnevnoj higijeni te se ujedno odlikuju lijepim dizajnom.

WC tuševi prepoznati su i na našem tržištu kao proizvodi koji podižu kvalitetu života i svakodnevne higijene. TECE je ponudio brojne inovacije i rješenja kad je u pitanju dovođenje i odvođenje vode iz domova. Za još bolju higijenu tu je njihov dobro poznati  WC tuš TECEone. Radi se o sofisticiranoj WC školjci koja ima funkcije bidea.  Nudi jednostavno i učinkovito održavanje higijene intimnih dijelova. Posebno će ga cijeniti žene tijekom određenih dana u mjesecu, kao i osobe koje imaju problema s hemoroidima. TECEone idealna je podrška u svakodnevnoj higijeni osobama s poteškoćama u kretanju, kojima je teško ulaziti i izlaziti iz kade ili tuš kabine kako bi obavili higijenu nakon nužde. TECEone jednostavno nudi bolju higijenu intimnog područja i ugodan osjećaj čistoće i svježine.  

Kako funkcionira WC tuš TECEone?

Na TECEone WC školjci s funkcijom bidea, s lijeve i desne strane nalazi se po jedan gumb. Nakon obavljanja nužde, pomoću lijevog okretnog gumba namješta se ugodna temperaturu vode za pranje do 38 ˚C, brzo i precizno. Desni okretni gumb preciznu kontrolira količinu vode do 5 L u minuti. Pritisak vode izbacuje ručicu tuša koja je integrirana u WC školjci i pranje počinje. Ručica tuša čak se sama čisti: potpuno automatskim ispiranjem prije i nakon svake uporabe. Nakon pranja ručica se sama vraća u svoj utor u WC školjci. Još jedna prednost: za rad TECEone WC tuša nije potreban priključak za električnu energiju zbog hidrauličke ručice tuša (koja se pokreće vodom).

Više mjesta u kupaonici

S TECEone dobit ćete više mjesta u kupaonici, jer nema potrebe za bideom. Ovo je dobro imati na umu kod opremanja manjih ili kompaktnih kupaonica. TECEone zauzima isti prostor kao klasična WC školjka, a obuhvaća dva proizvoda. Svojim dizajnom TECEone može kupaonici dodati moderan i elegantan izgled, te nadopuniti druge kupaonske elemente bez obzira na stil uređenja.

TECEone, WC tuš, jedinstveno je i inovativno rješenje za one koji žele uštedjeti prostor i stvoriti učinkovitu i elegantnu kupaonicu, a pritom uživati u svoj udobnosti i funkcionalnosti WC-a i bidea koju obuhvaća TECEone.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi