Za uredan izgled vrta ili dvorišta poželjno je napraviti vrtne staze jer će povezati cjelokupan prostor, stvorit će ljepši vizualni dojam i omogućiti bolju organizaciju biljaka, dekorativnih elemenata i vrtnog namještaja. Sa svime navedenim nastat će jedna sasvim nova atmosfera zbog koje će vam boravak na otvorenom biti još ugodniji i draži.

Kako urediti vrtne staze? Najprije trebate razmisliti o tome s kolikim budžetom raspolažete, a zatim slijedi odabir materijala (šljunak, drvo, betonske ploče). Treba voditi računa i o tome koliko će se prolaziti vrtnim stazama, koja im je glavna namjena, koliko su odabrani materijali zahtjevni za održavanje, jesu li vam potrebni rubnjaci... Uz materijal je vrlo bitno odrediti oblik, širinu i dužinu staze.

U nastavku donosimo korisne savjete o tome kako urediti vrtne staze, trikove za bolji dojam, kako upotrijebiti rasvjetu i dekorativne detalje. Pogledajte i fotografije s različitim stilovima uređenja!

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi