WIENERBERGER d.o.o.
Opis djelatnosti

Opeka i opekarski proizvodi. Proizvodnja: POROTHERM pregradni zidovi, POROTHERM opečni nadvoji, stropni sustav POROTHERM, elementi za vertikalni serklaž. POROTHERM PROFI brušena opeka. Wienerberger tipske kuće - POROTHERM dom.

Proizvodnja i prodaja: Tondach glineni crijep i pripadajuća Tondach oprema za krov uključujući i Tondach krovne prozore, Tondach ventilirane fasade; Terca fasadna opeka i Terca slip opeka.

Proizvodnja i prodaja: Semmelrock betonski opločnici i Semmelrock ploče za garažne prilaze, vrtne staze, terase, pločnike, parkirališta, šetališta, trgove itd.; Semmelrock Cestovni i parkovni rubnjaci, kanalice, travne rešetke, vrtne ploče, betonski cvjetnjaci; Sredstva za čišćenje, održavanje i impregnaciju kamena te premazi, ljepila, pijesak i mase za fugiranje.


{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Wienerberger je vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja. Aktivno doprinosimo boljoj kvaliteti življenja i sukreiramo budućnost gradnje.

- Opeka: broj 1 u svijetu
- Fasadna opeka: broj 1 u Europi
- Glineni crijep: broj 1 u Europi
- Betonski opločnici: broj 1 u Europi

Tvrtka Wienerberger je osnovana u Beču 1819. godine gdje je i danas sjedište Grupe. U 200 godina postojanja razvila se iz lokalne tvornice opeke u globalnog inovativnog lidera u proizvodnji pametnih građevinskih materijala i infrastrukturnih rješenja.

Wienerberger je vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja. Jedini je multinacionalni proizvođač glinenih blokova za zidove, fasadne opeke i glinenog crijepa, plastičnih i keramičkih cijevnih sustava, kao i betonskih i glinenih opločnika. Broji više od 16.000 zaposlenika i posjeduje skoro 200 proizvodnih pogona u 30 zemalja diljem svijeta, najvećim dijelom u Europi, ali i Sjevernoj Americi i Indiji.

Četiri su glavna područja djelovanja Wienerberger grupe: Wienerberger Building Solutions (WBS), Wienerberger Piping Solutions (WPS), North America Business  te Holding & Others.  Sva četiri područja imaju jedan zajednički cilj – ponuditi inovativna rješenja  za sadašnje i buduće potrebe čovjeka, poboljšati kvalitetu življenja.

Naši kupci i partneri prepoznaju vrijednost koju nudimo kroz inovativne proizvode i sistemska rješenja te smo uspješno pozicionirani na svim tržištima na kojima poslujemo, a na mnogima smo i lider u svojoj industriji.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi