Kvalitetna i estetski dekorativna stolarija uvelike utječe na stil i karakter objekta a na ovu prekrasnu Vilu čije ime predstavlja Život ugrađena je visoko kvalitetna stolarija iz našeg širokog asortimana prozora, kliznih stijena i ulaznih vrata.

SISTEM PROFILA: Prozori GEALAN S9000 – dvoslojno staklo, klizne stijene WICSLIDE 160

Profil prozora GEALAN S 9000

Ovaj trenutno najmoderniji sustav s inovacijama, sa čak 6 komora, pored svega što ga krasi, svoj primat koji zauzima na tržištu argumentira slijedećim: 

  • SVESTRANOST S9000 je sa svojom ugradbenom od 82,5 mm pogodan za novogradnju kao i za renoviranje te nudi mogućnosti raznolikog oblikovanja
  • EFIKASNOST – pruža maksimalnu toplinsku izolaciju. Već i bez dodatnih mjera –kao što je npr. korištenje termički odvojenog čelika – postiže izvrsne Uf vrijednosti do 0,89 W/m²K u varijanti sa središnjom brtvom, te Uf vrijednosti do 0,97 W/m²K u varijanti s prislonom brtvom.
  • ORIJENTIRAN DIZAJNU - najnovija geometrija profila ima GEALAN karakterističnu 15° kosinu u prijelomu. Ističe svevremenski izgled novog sustava.
  • RECIKLIRAJUĆI S9000 u proizvodnji koristi materijale koji se u potpunosti mogu reciklirati a koji su dokazano najbolji materijale za PVC prozore.

WICSLIDE 160 - tehnički najnapredniji sustav kliznih vrata do sada

Velike ostakljene površine opremljene su podizno-kliznim sustavom WICSLIDE 160 renomiranog proizvođača WICONA  projektiran za pružanje vrhunskih performansi, ovaj fasadni proizvod ima mnoštvo novih značajki koje nadopunjuju suvremeni dizajn i nude izvanrednu toplinsku učinkovitost, strogu sigurnost prema PAS 24:2012 i glatko upravljanje vratima bez napora.

Kombinira najvišu funkcionalnost i napredni dizajn kako bi se prilagodio najvećim mogućim veličinama otvora i omogućio projektantima stvaranje velikih vanjskih otvora i otvaranje područja životnog prostora kako bi se zamaglila razlika između iznutra i izvana.

Novi sustav vrata ima niz inovacija:

  • Postoji poboljšana blokada između krila vrata za vrhunsku toplinsku izolaciju i otpornost na vremenske uvjete te skrivena pričvršćenja za poboljšanu estetiku
  • Prag se može uvući u gotovu liniju poda radi lakšeg pristupa i ispunjavanja kriterija dizajna Life Time Homes za pristupačne i inkluzivne domove, a posebno za starije osobe i osobe s invaliditetom
  • Ploče za zaključavanje koriste Wiconin sustav izravnog pozicioniranja kako bi se olakšala precizna izrada
  • Jedinica valjka s integriranim četkama za kontinuirano čišćenje tragova
  • Posebno dizajnirani podizni i klizni spojevi, ekskluzivni za Wiconu, koji s vremenom nude bolje performanse
  • Tehnologija jedinice s valjcima za jednostavno rukovanje, čak i s najvećim veličinama stakla, koja podiže vrata za 5 mm kako bi se smanjilo trenje.

Fotogalerija (5)

A.B.S. d.o.o.
A.B.S. d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža na području cijele Hrvatske. Proizvodi su dostupni i na području Austrije, Italije, Slovenije i Švicarske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi