A.B.S. d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja: aluminijska i PVC stolarija (prozori, vrata, zimski vrtovi, klizne stijene, harmo stijene, grilje, rolete, staklene fasade), staklarija (izo stakla), automatska segmentna garažna vrata, protupožarna vrata, prozorske klupčice, venecijaneri i komarnici, kvake i rukohvati, ključevi (sistem središnjeg zaključavanja, sistem glavnog ključa, sistem generalnog glavnog ključa)

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
A.B.S. je obiteljska tvrtka osnovana 1994. godine. Trenutno broji 70 zaposlenih djelatnika i prostire se na oko 2500 m2 s kapacitetom proizvodnje od oko 200 otvora dnevno. U sklopu toga smještene su 3 proizvodne hale s upravnom zgradom (izložbeni prostor i kancelarije).

Već više od desetljeća A.B.S. vaš je pouzdan partner u proizvodnji visokokvalitetne PVC i aluminijske stolarije. Naše stručno osoblje pomoći će vam pri odabiru boja i oblika.

Kompletan proizvodni program izrađuje se "on-line proizvodnjom", a vrši se na visokosofisticiranim cnc strojevima, gdje su količine i mogućnosti realizacije kompleksnih arhitektonskih ideja širokog raspona. Najvažnije karakteristike naših proizvoda su: vrhunska izrada, odlična zvučna i toplinska izolacija, dugovječnost, jednostavno održavanje i pristupačna cijena.

A.B.S. kvalitetu potvrđuju vodeći hrvatski instituti za ispitivanje građevinske stolarije čije certifikate posjedujemo, kao i činjenica da našu stolariju izvozimo na zahtjevno tržište EU.

Iz ponude još možemo izdvojiti proizvodnju IZO stakla, automatska segmentna garažna vrata, protupožarna vrata, prozorske klupice, venecijanere i komarnike.

Time smo zaokružili naš proizvodni program te smo u mogućnosti odraditi najveća i najzahtjevnija gradilišta koja se pred nas postave. Neke od odrađenih objekata možete vidjeti i u našoj referentnoj listi na sljedećim stranicama.

Obratite nam se s povjerenjem i slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo za Vas napraviti ponudu, uputiti Vas i dati savjet u vezi svih pitanja vezanih uz našu struku.
Reference
- Hotel "AMBASADOR" Opatija
- Adaptacija hotela "HISTRIA" Pula
- Stambena građevina "K12" Martinkovac - Rijeka
- Stambena građevina "MALI RAJ" Poreč
- Stambena građevina "MUHAR DOM" Crikvenica
- Stambena građevina "MURTER" otok Murter
- Stambena građevina "ČAKAR" otok Krk
- Apartmansko naselje "MEDULIN" Medulin - Pula
- Apartmansko naselje "VALDALISO" Rovinj
- Pansion "VERUDA" Pula
- Proizvodna hala "ANILOX" Žminj
- Proizvodna hala "METALLUM" Pićan
- Skladišna hala "LAGERMAX" Zagreb
- Skladišna hala "ESEL" Kanfanar
- Skladišna hala "ERMAN KOMERC" Žminj
- Auto dijelovi i salon "AUTOALBONA" Labin
- Proizvodna hala i salon "KOTLIĆ" Labin
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi