Već neko vrijeme gledate u mrlje i nečistoću na biciklu, vrtnoj ogradi, balkonu ili terasi? No, strepite od čišćenja jer znate da ćete izgubiti i vrijeme i živce? Predlažemo da krpe i razna sredstva za čišćenje puna kemikalija ostavite u prošlosti i date priliku visokotlačnim čistačima.

Na primjer, Kärcher visokotlačni čistači nude savršeno rješenje za svako čišćenje – staro postaje novo, a dotrajalo postaje otmjeno.

Visokotlačni čistač K 3 HOME & PIPE

Ovaj čistač sadrži komplet za kućanstvo koji uključuje: površinski čistač (četku) T 150, sredstvo za čišćenje Patio & Deck za balkone i terase (kamene/drvene) i crijevo za čišćenje cijevi.

Koristi se za čišćenje vrtnih pomagala i vrtnog alata, balkonskog namještaja, motocikala i mopeda, za čišćenje vanjskih stuba, vrtnih staza…

Visokotlačni čistači su svestrani pomagači u cijeloj kući te su izuzetno laki za rukovanje: uređaj treba priključiti na vodovod i utičnicu, odvrnuti slavinu za vodu, uključiti visokotlačni čistač te užitak u čišćenju započinje. Na linku saznajte značajke i prednosti!

Visokotlačni čistač postoji i u varijanti igračke koja je vjerna originalu i u potpunosti funkcionalna. Spaja se na vrtno crijevo, a prikladna je za djecu stariju od 3 godine.

KÄRCHER d.o.o.
KÄRCHER d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi